Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél? Párom utálja az anyámat, ezért azt mondta nem szeretné, hogy elhivjam a közös otthonukba anyámat, probáltam meggyőzni, hogy ha nem lesz itthon, akkor jönne anyám, igy találkozni sem kellene vele, de ő hajthatatlan.
Nálunk én utálom párom apukáját. Sok összetevő miatt. De én azért ekkora hisztit nem csinálok belőle. Mivel ők 200 km-ről jönnek hozzánk, ezért 2 éjszakát nálunk is alszanak, havi program bánatomra, de most úgy alakultak dolgok, hogy már július óta nem voltak itt, most párom ment le, mondtam páromnak, hogy nem törvényszerű, hogy mindig ők jöjjenek, ha változik a helyzet, akkor ő is el tud menni hozzájuk. Ilyenkor mindig úgy alakítom a munkabeosztásomat, hogy keveset legyek velük, plusz ilyenkor még apukámnál is vagyok.
Akkor ne mondd meg neki, hogy anyukád mikor jön, és tényleg csak akkor legyen nálatok, mikor párod nincs otthon.
Van oka igen,ezért nem is kérem hogy találkozon vele,több mint 3 éve összevesztek azóta nem is találkoztak.
Anyám békülne,megbánt mindent,férjem nem szeretne.Ezt el is fogadtam.
Én se szeretem anyósomat, nekem is meg van rá az okom és én se szeretném ha átjönne hozzánk, még ha nem is vagyok otthon, akkor sem.
A férjem így máshol találkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!