Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre szeretnék menni egyetemre, de a párom itthon marad. Tapasztalat valakinek? Mit lehet tenni?
( Csakhogy tisztázzam )Tudom nem feltétlenül nevezhető felnőtt párkapcsolati problémának, de úgy gondolom már nem tartozunk bele a tinédzser kategóriába.
1: Én Skóciába szeretnék menni tanulni, a párom pedig inkább itthon. Nem akar kijönni velem és én sem szeretnék itt maradni miatta. 4 évről beszélünk, évenként 4X tudnánk találkozni.
2: Már elsőéves gimis korunk óta együtt vagyunk és még mindig nagyon szeretjük egymást. Viszont aggódom, hogy a távolságra rámehet a kapcsolatunk. ( volt már rá példa ugyanis -bár az "csak" baráti kapcsolat volt- és ott sokkal kevesebb kilométer választott el minket, nem pedig országok.)
3: Akinek van tapasztalata ezzel a szituációval kapcsolatban kérem írja le. Mit tanácsoltok?
Igazából ő is ki akar majd jönni külföldre, csak egyetem után. Ő inkább csak a külföldi tanulás "ellen" van, nem a kiköltözés ellen. Szóval annyira mégsem különböznek az elképzelések, szerintem.
Gondoltam az erasmusra, hogy majd azzal egyetem alatt kimegyek, viszont az a baj, hogy itthon nincs az a szak, amit én tanulni szeretnék. Csak azért, hogy legyen valami diplomám nem szeretnék egyetemre menni.
Mindenképp meg szeretném próbálni a távkapcsolatot, mert nagyon szeretem a párom és érzem, hogyha nem mennék ki nagy lehetőséget dobnék el magamtól.
Köszönöm a válaszokat! Remélem nekünk sikerül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!