Mostanában nézegetem a Szerb Lidl honlapját, szinte minden jóval olcsóbb, mint itthon. Valaki volt esetleg kint vásárolni? Valami tapasztalat?
Számold ki mennyi lenne a benzin és hogy mivel fizetnél. Ha pénzt kell àtvàltani és utólag visszavàltani, azt is bele kell kalkulálni. + utána járni, hogy milyen plusz költségek lehetnek. Olyanra gondolok, mint Romániában az útdíj.
Én bankkàrtyàval szoktam fizetni külföldön, de utána kell járni előbb, hogy elfogadjàk e és a bankod is engedi e, nem tilt e le a hirtelen pénzmozgàs miatt.
Én Ukrajnában és Romániában szoktam vásárolni. Még az utóbbi is megéri számomra nagy tételnél.
Ha tuti olcsóbb Szerbia, akkor érdemes.
Esetleg még annak járj utána hogy hivatalosan mit hozhatsz át a határon és mekkora tételben.
@4 Visszamaradott koszos országozni egy olyan országból, amelyben komplett régiók helyzete teljesen kilátástalan, nem éppen vall megfelelő önreflexióra.
Ettől függetlenül persze számít, hogy a szerb vásárlóerő alacsonyabb. Ez még nem jelenti azt, hogy mondjuk Belgrád ne lenne az egyik legjobb városa Európának vagy hogy a dél-szerbiai hegyek ne lennének gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!