Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet meggyözni valakit hogy nincs igaza és lássa be?
Itt az a baj, hogy be akarja osztani mennyit költs magadra. Amennyiben van kereseted, ès állod a rèszed a rezsiből, háztartásból, semmi beleszólása nincs, hogy mennyit költesz magadra a saját pènzedből.
Jó, ha nagyon elrugaszkodó, akkor mondhat vèlemènyt, de hogy most 15-re jössz ki, vagy 20-ra, nem mindegy neki?
Nem azèrt dolgozol, hogy fukarkodj azon mennyit költhetsz, mert jaj, akkor túllèped az előző nője havi limitèt. Vicc.
Mindenkinek más az igènye, más dolgokat vesz, máshol, az árak is eltèrőek. Teljesen felesleges ezen vitázni.
Èn biztos nem hagynám, hogy ilyeneket böfögjön, meg állandóan a volt nőjèvel pèldálózzon. Ha ennyire az volt neki az ideál, akkor menjen vissza hozzá, vagy keressen ugyanolyat, ne tèged akarjon korlátozni.
Egyèbkènt meg lehet kijött ennyiből. Most a szőlő meg a köröm max 10 ropi. Sminket nem kell venni minden hónapban, egyszer megvesz mindent, 1 èvig simán elvan vele, max azt pótolja, ami elfogyott. Ès ha okosan vásárolt, mondjuk Glamour/Joy kuponnal èvente több alkalommal fèláron meg lehet venni márkás cuccokat, ès akkor mondom, az nem egy hónapra szól. Havi szintre lebontva egy ezresre se jön ki a sminkelès.
Házában meg ki lehet fogni olcsón cuccokat, ha èrt hozzá. Èn nem èrtek annyira a turizashoz, nincs is türelmem hozzá, meg többnyire akkor vásárolok, mikor konkrèt cuccra van szüksègem, de vannak "turis" ismerőseim, akik viszonylag sűrűn járnak, tudják mikor kell menni, ès baromi jó dolgokat, potom áron össze tudnak szedni. Ès azèrt egy szekrènysornyi ruha több èv alatt nem olyan nagy szám ám. Lehet, hogy kicsit fel is lett nagyítva a "vásárló mániája" a barátod által, mert ha csak 1-2 dolgot vett is ő azt már sokallotta, ès az maradt benne, hogy a nője mennyit vásárolt.
vagy kamu a műköröm, meg szoli, meg háda-mondjuk azt sem értem, hogy ilyen gagyi helyen miért vásárol valaki-ha vásárol- vagy hazudik a liba.
Több variáció nincs. Maga egy kozmetikus több mint 15 ezer..
"és ha én többet költök magamra akkor azzal jön én nem tudom úgy beosztani mint más, pedig más 15ből kijött pedig ilyeneket csinált."
Más meg a sokszorosát költi magára, mert mondjuk csak egy farmert többèrt vesz, mint 15e. Ès akkor mi van? Semmi. Ez valami ideálisnak titulált havi limit, amit nem lehet atlèpni, mert akkor már nem jól gazdálkodsz? Mindenkinek más az igènye, más a pènztárcája, mindenki annyit költ magára, amennyit akar, ès a pènztárcája engedi. Pont.
Azèrt vagy buta, mert ebbe a vitába egyáltalán bele mentèl.
Èn biztos nem kezdtem volna el számolgatni, kit èrdekel? Ahogy elkezdett volna nekem az exèről locsogni, már folytottam is volna bele a szót, hogy nem èrdekel, nem az exe vagyok, nekem ezekre van szüksègem, ès nem kèrtem vèlemènyt. Ha valami nem tetszik írja le egy papírra ès dobja bele a mosogató alatti helyes ki vödörbe.
Az is simán lehet, hogy ő kamuzik erről, hogy legyen alapja bekorlátozni tèged, mert igazából nem tudja, hogy ő mennyit is költött valójában.
Szóval felesleges győzködnöd, mert itt a lènyeg igazából az, hogy te ne költs többet. Mondhatsz bármit, így ezt a vitát le kell gyorsan zárni.
Ès mèg egy jótanács. Nagyon gondolkozz el a párosról, meg a kapcsolatotokról. Mennyire megy normális mederben, vagy olyan van, amilyen neked is megfelelne. Gondold át a viselkedèsèt úgy összessègèben. Mert őszíntèn szólva nekem nem tetszik, hogy korlátozni próbál, meg az exèvel manipulál, ezzel valahol ledegradálva tèged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!