Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim nem enged el edzeni ebben a ruhában, hogy lehetne meggyőzni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pasim nem enged el ebben a ruhában az edzésre :( Azt mondja túl sokat mutat. Én egy hetet kerestem mire megtaláltam ezt ami kényelmes is.

Szerintetek is nagyon vészes? 23/L

[link]

2020. máj. 17. 16:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
87%
Mi akadálya annak hogy fenék takaró pólóban menj amiben nem látszik a bugyid?
2020. máj. 17. 16:06
 2/34 A kérdező kommentje:
Van ehhez egy edző felsőm is és nem takar sajnos semmit ... az elsóval van a baja. De más lányok is így mennek . Eddig is így mentem de ma észre vette, hogy öltözöm és mondta, hogy felejtsem el ezt.
2020. máj. 17. 16:07
 3/34 anonim ***** válasza:
93%

tény, hogy minden férfi a feneked fogja nézni. :D

szerintem egyáltalán nem szexi, számomra inkább visszataszító.

sokkal jobban mutat egy jól megválasztott, többet takaró darab :D

2020. máj. 17. 16:08
 4/34 anonim ***** válasza:
87%
Hát figy, kajak elég gáz h ennyire áttetsző. De olyan nincs h nem enged el. Nem az apád és feltehetően nagykorú vagy, jobb esetben pedig nem v értelmi fogyatékos sem h a gyamod legyen, aki beszabalyozza az életed. Nem a ruhával van gond, hanem a kapcsolattal. Mondhatta volna azt is h nagyon áttetsző és szerinte jobb lenne valami mas. De nem ez történt. Szóval ezek után inkább az a kérdés h milyen érzés fogolykent élni.
2020. máj. 17. 16:09
 5/34 anonim ***** válasza:
30%
Esetleg olyan tangát vegyél ami nagyon apró és nem látszik át
2020. máj. 17. 16:09
 6/34 anonim ***** válasza:
93%

Ismétlem a kérdést mi akadálya hogy eltakard a feneked? Rengeteg hosszabb edző pólót lehet találni.

Szerintem ez így ízléstelen és igénytelen.

Arról nem is beszélve hogy ha nem a feneked mutogatása a cél igazán nem lehet okod hogy rövid semmit takaró pólóban menj. Vegyél egy rendes edző pólót és kész.

2020. máj. 17. 16:10
 7/34 anonim ***** válasza:
93%
olyan érzésem van mikor rá néztem, mint akin csak egy száll bugyi van. Baromi sokat mutat én szégyelném magam ha így mennék ki az utcára. 26N
2020. máj. 17. 16:11
 8/34 anonim ***** válasza:
94%
Ez inkább harisnya,igen átlátszó.Menj be egy spotboltba aztán vegyél egy normálisat.
2020. máj. 17. 16:12
 9/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat itt sajnos ahol én lakom nincs túl sok választék, internetről pedig nem merek rendelni, mert utána nem tudom vissza adni.
2020. máj. 17. 16:13
 10/34 A kérdező kommentje:
De akkor nem megyek ebben!
2020. máj. 17. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!