Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim nem enged el edzeni ebben a ruhában, hogy lehetne meggyőzni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pasim nem enged el ebben a ruhában az edzésre :( Azt mondja túl sokat mutat. Én egy hetet kerestem mire megtaláltam ezt ami kényelmes is.

Szerintetek is nagyon vészes? 23/L

[link]

2020. máj. 17. 16:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Nőként az a véleményem erről, hogy alpári, közönséges.

Nem a leggingssel van a gond, hanem- ahogy a többség előttem leírta- NAGYON átlátszik.

Én is sportolok rendszeresen, ha te is rendesen csinálod, akkor PONTOSAN tudod azt, hogy nemcsak azzal lesz a gond, hogy ALAPBÓL átlátszik, ez még durvább lesz, ha leizzadsz.

...ha picsulikázni meg divatbemutatózni szeretnél normális edzés helyett... nos, még úgy is közönséges :D

Szerintem gondold ezt át.

Lehet, hogy a mérettel van gond (kisebb a kelleténél, így nagyon megnyúlik, megritkul az anyag... lehet, hogy ezt nem vetted figyelembe vásárláskor... de most, hogy többen szóltunk, nem mondhatod...

...az, hogy a fenekedet fotózgatod, több, mint likevadász, buta hozzáállás. Ha a hozzád legközelebb álló vèleményére nem adsz, akkor felesleges is itt írogatnunk :)

(Ui: ha a partnered parancsolgat meg előír az valóban nem OK, de ha egy ilyen közönsègesség láttán tanácsol, kér, azzal szerintem semmi gond. Fordított esetben csak te is szólnál, hogy “figyelj szívem, átlátszó a gatyád, kellemetlen/gáz”- vagy nem?)

2020. máj. 17. 16:32
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!
2020. máj. 17. 16:36
 23/34 anonim ***** válasza:
38%

Félig off! Sokszor olvasom itt,hogy miért nem képes két ember megbeszélni ezt-azt. Itt a pasi szólt.

Pasi ne szóljon szabad akarat van.

Akkor cuccoljon össze és lépjen le(szakítson)???

2020. máj. 17. 16:43
 24/34 anonim ***** válasza:
87%

1. Mi az, hogy nem enged el? A rabszolgája vagy, vagy mi?

2. Ez a nadrág full átlátszik, ennyiből mehetnél meztelenül is. Nagyon gáz, ne vedd fel.

2020. máj. 17. 16:47
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

Nőként írom, inkább az a gáz benne, hogy ócska az anyaga a nacinak ami átlátszik, főleg gyakorlatok közben. Na meg mintha csipkebugyi lenne alatta, az is ciki.

Egyszer egyszer elmehetsz benne mint vésztartalék gatya, de felejtős szerintem.

Normális edzőalsók (márkásak) nem látszódnak át.

Egyszerűen nem csinos.

2020. máj. 17. 16:47
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak osztani tudom az itteni véleményeket. Ez nem szexi, hanem undorítóan közönséges. És igen, az a gond, hogy átlátszik. Plusz így a képről elég műszálasnak tűnik, amibe "élmény" beleizzadni (legalabbis annak, aki utáni szagolni fog).

Amúgy az is elég gáz, ha a pasid "nem enged el", nem az apád ő. Az addig OK, hogy elmondja a véleményét, de a konkrét tiltások már más kategória.

32F

2020. máj. 17. 16:58
 27/34 anonim ***** válasza:
94%

Az már régen baj, hogy "nem enged el", mész és kész.

Mondjuk én biztos nem mennék ebbe. Kib.szott közönséges és ízléstelen ez a cucc.

Nem igaz, hogy nem találtál egy vastagabb anyagú nadrágot ehelyett a harisnya helyett.

2020. máj. 17. 16:59
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne vedd föl mert nagyon àtlàtszó,csak akkor ha az a célod ezzel hogy a pasik nyàlukat csurgassák,nők meg sajnàlkozva nèzzenek ràd.
2020. máj. 17. 17:06
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
#12 és #14-es válaszoló vagyok, telón nem láttam rajta semmi különlegeset, most, hogy ilyen sokan írtátok ránagyítottam és látom, hogy valóban átlátszódik a bugyid. Én a már említett Myproteines edzőnadrág alá lézervágott bugyit szoktam felvenni, úgy tuti nem látszik még a vonala sem.
2020. máj. 17. 17:11
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
mint nő elég nevetségesnek és primitívnek tartom azokat a lányokat akik így öltöznek. Igaza van a párodnak csak jót akar.
2020. máj. 17. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!