Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én családot szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én családot szeretnék alapítani egy ahhoz milyen anyagi helyzetemnek kell lennie?

Figyelt kérdés
26-34 éves kor között keresnék egy normális, átlagos hölgyet. Aki szintén szeretne 1-2 gyereket. Milyen egzisztencia szükséges hozzà részemről hogy szóba álljanak velem?

#család #pénz #jövő #gyerekvállalás #Alapelvárások a nőktől
2022. szept. 22. 08:21
A kérdező szavazást indított:
250 ezer nettó fizetés és albérlet
300 ezer Ft és albérlet vagy önkormányzati főbérlet
250-350 ezer nettó plusz örökölt lakás
300 ezer Ft örökölt hàz és autó
500 ezer Ft nettó
600 ezer
800 ezer - 1 millió
1 M felett
Sok milliós fizu , lakás , autó , nyaraló luxus
25 szavazat
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
97%
Ez nagyon a nőtől függ. Van olyan romantikus nő, akit egyáltalán nem érdekel a pénz és az anyagi háttér: ha tetszel neki, az elég. S volt olyan nekem a társkeresőn, aki már a második levelében megkérdezte, hogy mekkora a lakásom. Nyilván előre lefektetett egy minimumot, és nem akarta az idejét vesztegetni azzal, aki nem teljesíti. Mindkét véglet előfordul.
2022. szept. 22. 08:36
 2/41 anonim ***** válasza:
97%

Ott nem a hölgy kora a döntő, hanem a tiéd. Nem ugyanaz, ha frissdiplomás 25 éves vagy, meg ha 40.

A nők olyat keresnek, akiben van potenciál, szorgalmas, talpraesett, és látszik, hogy gondoskodni tud a családjáról, nem a másiktól várja a csodát. Ketten együtt hegyeket tudnak megmozgatni.

Nem ugyanaz egy 22 éves, aki egyetem mellett is fent tudja tartani egyedül a nagyitól örökölt lakást, meg 45 éves, aki 20 éve az ágyneműt nem cserélte le a lakásban.

Az se mindegy, hogy pályakezdőként keres 250 ezret, vagy egy fél élete lett volna karriert építeni.

Egy 18-20 éves tinilányt még el lehet számokkal bolondítani, de egy 26+ nő már jó esetben a fejét is használja.

2022. szept. 22. 08:37
 3/41 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy függ, hogy...

- van e hitel

- albérletben éltek e

- vagy saját családi ház (hitelmentes) (több a rezsi mint egy lakásban ugye)

- vagy saját lakás (hitelmentes) (kevesebb a rezsi mint egy családi házban)

- A nő dolgozott előtte, ergo kap gyes hasonló vagy nem kap semmit

ezen kívül...

- 1 vagy 2 kis gyermekre rengeteg pénz rámegy, babacuccok minden ami újszülöttnek szükséges, aztán ovi aztán iskola

Szóval:

Tételezzük fel, hogy saját hitelmentes családi házról van szó , 2 kicsi gyerekkel, és most a leges legkevesebb szűk életszínvonalról van szó:

- minimum heti 40-50 a bolt bevásárlás

- a számlák jó esetben, gáz , villany, víz, telefon, biztosítások , internet...200-250 e. (nagyon jó esetben)

- autó havi 20-30 e ft.

- és asszony nem kap semmit, se gyed gyes hasonló

Szóval 500 nettó.

De jobb ha több van, ha netán elromlik valami...

És ebből nem igazán van nyaralás új ruhák...

2022. szept. 22. 08:41
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha te akarod az egészet megteremteni, akkor legalább egy 2 szobás lakás vagy ház kell. Egy nektek, egy a gyerekeknek. De ha fiú lány születik akkor azért kéne a 3 szoba. Autó nem lényeges, de azért pici gyereknél jó ha van.

Habár szerintem ezt egy kapcsolatban a felek közösen teremtik meg.

2022. szept. 22. 08:47
 5/41 A kérdező kommentje:
Akkor az eddigi válaszok alapján; nekem nem lehet családom. Faxa ja nem.
2022. szept. 22. 08:48
 6/41 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Elsőnek barátnőt találj, és együtt tervezzetek.

2022. szept. 22. 08:51
 7/41 anonim ***** válasza:
100%

#3 vagyok.

Dehogynem! Lehet családod, csak nélkülözéssel és szűk körülmények között.

Ami kicsit szomorú szerintem...

rossz érzés amikor a te gyerekeid a legszegényebbek az iskolában oviban, és a többi gyerek mindent megkap ők pedig szomorúan néznek a többire...

2022. szept. 22. 08:52
 8/41 anonim ***** válasza:
97%
Ne azt nézd, hogy a nőnek mi kell, hanem a gyereknek szerinted mennyi pénzből lehetne mindent megadni? Baromi drága dolog felnevelni egy gyereket és a legtöbb nő nyilván nem szeretné, ha a gyerekének nélkülözni kéne. Ehhez pedig kell egy jól kereső apa is.
2022. szept. 22. 08:54
 9/41 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok teljesen túl a korábban. De mindenképp komoly kapcsolatot szeretnèk! De úgy látszik ha nem nyerek a lottón akkor nem szabad ilyeneken álmodoznom. Mondjuk abban egyetértek hogy ki lenne olyan hülye hogy a szegénységbe szüljön. Aztán a gyerek ne kapjon meg mindent. Nálunk is ez volt amúgy. Az osztálykirándulásra (ami külföldi) stb se tudtak a szüleim befizetni. Rossz érzés volt de tudtam hogy nem tehetnek róla. A nővérem viszont egy életen át bántotta a szüleinket. Meg követelőzött.
2022. szept. 22. 08:55
 10/41 anonim ***** válasza:
97%

7#

Teljesen egyet értek. Én hamar lettem egyedülálló anya. Az apára semmiben nem számíthattam. Nagyon sokszor fájt a szívem, hogy ezt meg azt nem tudom megvenni a gyereknek, és volt hogy inkább napokig nem ettem, de neki meglegyen az alap.

Én akkor megfogadtam hogy nem lesz több gyerekem. Mert nem akarom hogy nélkülözzön.

2022. szept. 22. 08:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!