Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha én családot szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én családot szeretnék alapítani egy ahhoz milyen anyagi helyzetemnek kell lennie?

Figyelt kérdés
26-34 éves kor között keresnék egy normális, átlagos hölgyet. Aki szintén szeretne 1-2 gyereket. Milyen egzisztencia szükséges hozzà részemről hogy szóba álljanak velem?

#család #pénz #jövő #gyerekvállalás #Alapelvárások a nőktől
2022. szept. 22. 08:21
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kérdező, te tudod milyen nőt szeretnél magadnak, egy dolgos, önmagáért és a családjáért tenni hajlandó lányt vagy egy olyat, aki elvárja, hogy a feneke alá tolj mindent. Ez a te döntésed.

Mi átlagemberek vagyunk a férjünkkel, átlagos barátokkal és átlagos szomszédokkal meg átlagos családdal, itt az a szokás, hogy a párok együtt teremtik meg a közös otthont és a gyereknevelés feltételeit. Nyilván a legtöbb helyen az egyik fél általában többet keres, vagy valamelyik félnek adnak anyagi segítséget a szülei vagy megörökli a nagymama lakását, szóval nem lehet ezt patikamérlegen kimérni, de alapvetően együtt teremtik meg a dolgokat az átlagpárok, tekintve, hogy max. a pasik felső 10%-a lenne erre képes egyedül.

Megjegyzem, itt a gyk-n is a pasik szokták írni, hogy a nőknek ilyen elvárásaik vannak, nem a nők :D

2022. szept. 22. 12:36
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha így kezded az ismerkedést, az már rossz, azt az érzetet kelti a nőben, hogy az összes nőt anyagias kis k*rvanak tartod. Előbb keress egy nőt, aztán majd később térjetek rá erre a kérdésre.
2022. szept. 22. 13:49
 33/41 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap néztünk pelenkát (még nincs meg a baba), a neten talált infók alapján, hogy mennyi kell, 3 havi adag 76.000-re jött ki. Környezetvédelem ide vagy oda, én nem akartam mosipelussal bajlódni pláne az első időkben tapasztalatlan szülőként. De lehet az lesz mégis.

Rohadt drága gyereket vállalni. Nálunk örökölt kis lakás (alacsony rezsivel), olcsó autó, férjem 600-at keres, és így is nagyon megnézzük, hogy mit kell venni.

2022. szept. 22. 16:25
 34/41 anonim ***** válasza:
46%

"a neten talált infók alapján, hogy mennyi kell, 3 havi adag 76.000-re jött ki."

Az hogy jött ki?

Mi a DM sajátmárkás pelenkáját használjuk, a dobozos 4-es megapackot használjuk jelenleg, abban 144 db van és 8500 forint, az kb. elegendő (lenne) egy hónapra, ha amúgy nem mosható pelenkáznánk.

Szerintem ikrek nem használnak el 3 hónap alatt 80 ezer értékben pelenkát. Nem azt mondom, hogy ingyen van a gyerekvállalás, de ilyen hülyeségeket ne írkálj msr :D

2022. szept. 22. 16:35
 35/41 anonim ***** válasza:

#34 Pelnka.hu-n néztem Pamperst. 1-es méret, 5*26 db, meg mellé popsitörlőt is nagy tételben. Kettesből 240 db (ezt írják havi adagnak), szintén popsitörlővel. De majd este megnézem a pontos számokat, én is sokalltam, ezért nem rendeltem meg, hogy azért még egyszer utána nézzek mennyi is kéne.

A végösszeg tuti ennyi volt, tételesen nem emlékszem. Lehet akkor a popsitörlő dobja meg ennyire.

2022. szept. 22. 16:57
 36/41 anonim ***** válasza:
De ha neked elég 144 egy hónapra, akkor mondjuk tényleg nem mindegy, hogy itt meg a 240-et írják havi kiszerelésnek. Nekem ugye még nincs gyerekem, úgyhogy passz.
2022. szept. 22. 16:59
 37/41 anonim ***** válasza:

De miért ragaszkodsz a Pampershez? Az egy totál túlárazott pelenka, sok sajátmárkás semmivel nem rosszabb, hiába kerül feleannyiba.

Ja, egyébként nekem nem ilyen pici már a babám, azért elég a kb. 144 darab, az első 1-3 hónapban nyilván több pelenka ment el, pláne, mert minden szopi közben bekakált, de 240 még akkor sem igen ment el, az napi 8 pelenka, oké, biztos volt olyan nap az elején, de azért ez a ritkább. Pár hónapos kora után már egy havi 10-es a pelenka.

2022. szept. 22. 17:19
 38/41 anonim ***** válasza:
Hát én kb. 400-ból egyedülálló anyaként kihozom a két sulis gyereket és magamat, a többit félrerakom. És még jól is állok mondjuk a tanár barátnőimhez képest, akik nem is tudom, hogy csinálják, mert kb. a hasonfizetésű férjükkel együtt keresnek annyit, mint én, de ugye eggyel többen vannak. De mondjuk ha albiban laknánk, már nem jönnénk ki.
2022. szept. 22. 17:52
 39/41 Mathus ***** válasza:
#37: pelenka :)) a középiskolai tandíj 70e/hó. a kisebbik egyetemi tanulmányaira a születésétől teszünk félre. 50ezer a beugró most a szalagavatóra, ruha nélkül, csak a belépő.
2022. szept. 22. 17:53
 40/41 anonim ***** válasza:

37-es, igen, pelenka, arról volt szó a kommentben.

De hogy jön ide a középiskolai tandíj, meg egyáltalán miért kellene tandíjat fizetni, az állami középiskolák ingyenesek, nem kötelező feltétele a gyerekvállalásnak a magániskola.

Mellesleg, leírtam, hogy én sem azt mondom, hogy egy gyerek ingyen van, a világ pénzét is el lehet rá költeni, de nem muszáj, tehát felesleges ilyen középiskolai tandíjakkal példálózni.

2022. szept. 22. 18:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!