Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én családot szeretnék alapítani egy ahhoz milyen anyagi helyzetemnek kell lennie?
21
Miért vagyok csóró? Akkor az ország háromnegyede csóró számodra? Hol írtam hogy kislány kellene? 33 éves vagyok! Nekem megfelel egy szintèn 33 éves! De egy 40 éves az nem!
Nem ugyanaz egy 22 éves, aki egyetem mellett is fent tudja tartani egyedül a nagyitól örökölt lakást"
Az igen házat nagyitól ?? Amikor 30 millió egy fos xar is .. had ne sajnáljam azt aki ingyen kapott hazat ami másnak 10-20 év kemény munkája .. 22 éves még tamogatja is a szulo a kis fizetese melle.. hetvegente van draga piakra penze meg noket elvinni . Az ilyent sajnalni kell ... 30-40 évvel ezelőtt már 14 évesen dolgoztak a gyerekek kemény edzett erős embereket termelt ki az ország , ma meg az ilyen tápos csibék akik elmennek pincérkedni , csaposnak, meg futárkodni probaljak a tutit megmondani milyen nehez az eletuk.. persze mellette anyuci meg apuci oda vag havi 100-150 et + ba ne legyen hiánya a gyereknek.
"had ne sajnáljam azt aki ingyen kapott hazat ami másnak 10-20 év kemény munkája"
Nem értem ezeket a hozzászólásokat. Tagadja meg az örökségét, csak azért mert másnak nincs?
A minimum, amiből gyereket lehet nevelni, függ a partner anyagi helyzetétől is. Pl. albihoz több fizu kell, mintha örököltben laknátok. Ha autót kell fenntartani, mert muszáj ingázni, az is több, mint ha a belvárosban laktok. Bár ugyanakkor ésszerű akkor gyereket vállalni, ha mindkettőtök el tudná tartani akár egyedül is, hiszen bármi történhet. Válás, tartós munkanélküliség, özvegység... Hogy egy gyerek mennyibe kerül, az nagyban függ megint attól, milyen életszínvonalat képzelsz el neki. És mázli kérdése is, hogy mondjuk egészségesen születik-e. (Nekem kettő van, már többet esznek mint én, de a ruhákat még minimum félévente kinövik... és akkor ott vannak az iskolai cuccok, különórák, kütyük+előfizetések, az egyiknek szemüveg, a másiknak fogszabályzó, karácsony, szülinap, táborok, nyaralás... és most pörögnek a dollárjelek a szememben, hogy mi lesz még :D)
Hogy a nők mit akarnak, és melyik mikor áll szóba veled, az meg az adott nőtől függ :D Pl. Ő mennyit keres? Milyen családba született, mit szokott meg? El akarja tartatni magát vagy szeret dolgozni? Mennyire kétségbeesve akar már gyereket? Mert van ám olyan, aki kb. már attól beléd szeret, ha te is. Nagyon sok minden befolyásolhatja, hogy ki mennyire elfogadó vagy nagyravágyó vagy csak realista vs. romantikus.
Ezért tök felesleges ilyen elméleteket gyártanod. Menj ki a valóságba és kiderül, hogy pont rád van-e kapás.
Amit tarts szem előtt, hogy nem csak a közös célok fontosak, hanem hogy tényleg egymás társa tudjatok lenni. Tudjatok együtt nevetni, sírni, jó legyen kommunikáció meg a szex is, legyen közös értékrend (politika, vallás). A gyerekeknek is ez kell példának, nem utána a pszichológus. Ne legyél mindenáron elfogadó. Mert nagyon sokan beleszeretnek a saját terveikbe, kipipálják a családosdit "bárkivel", aztán csak nézik, mit kerestek a másik mellett, és 40-50 évesen újrakezdenék ugyanúgy egyedül, ugyanezekkel a vágyakkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!