Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én családot szeretnék alapítani egy ahhoz milyen anyagi helyzetemnek kell lennie?
#9:
Ezek után neked miért kérdés, hogy mennyi pénz kell egy gyerekhez? És most nyugodtan köpködhetsz, hogy minden nő anyagias ribi, de nem miattunk lett duplája a rezsi, és nem a mi hibánk, hogy mennyibe kerül a pelenka.
Találhatsz egy nem anyagias lányt, aki ész nélkül pottyant ki neked két gyereket csupasz fenékre, de egy életen át fogsz szenvedni, hogy nem tudod eltartani a saját gyereked, ő meg megutál téged a nélkülözés miatt.
#5: Szerinted a fiatalok igen nagy százaléka miért nem akar házasodni vagy miért nem akar gyereket?
Mert a nagy magyar valóság az, hogy nem látja biztosítottnak hosszú távon a saját és a leendő gyerekei jövőjét.
Szoktak itt azzal példálózni, hogy a világháború alatt is születtek gyerekek, de ne a nyomor és a nélkülözés legyen már a példa 2022-ben. Nem is kellene luxusban élni, csak az a normális minimumnak tekinthető életszínvonal kellene, ahol két szülő nyugodtan tudja nevelni a gyerekeit. Annak semmi értelme, hogy pszichésen és fizikálisan is beleroppanjon valaki a családalapításba. Alacsony fizetések, járványok, háború a szomszédban, infláció, villany és gáz problémák stb, stb. Ezek után akinek van egy kis esze, kétszer is meggondolja hogy családot alapítson e.
Arról nem is beszélve, hogy ebben a társadalmi környezetben egyre nagyobb a válások száma (a többi házasságot meg a babaváró és a CSOK tartja össze, tisztelet a nagyon kevés kivételnek).
12
Nem vagyok ilyen udvariatlan hogy köpködjek és átkozzam a nőket! De ha már így felhoztad az azért nem teljesen korrekt szerintem hogy általánosságban nem az az alapfelállás.. hogy a nő azt mondja hogy keres 400 szeret a férfi is 3-400 között és akkor “együtt meg tervezzük az életünket és megteremtjük a feltételeket a családhoz”. Hanem B, mint itt a témában is olvasható : a Férfi saját magától rendelkezzen az anyagi javakkal. És utána ismerkedjen a nőkkel. Szóval egyoldalú a dolog. Minden úgy nézz ki mintha csak a férfinek kellene elsőnek teljesítenie. De még ezzel sem lenne baj ha tényleg elérhető lenne bárki számára olyan munkahely ahol fizetnek 6-700 ezret. A szomorú valóság az, hogy a legtöbb ember nem keres 350! Nél többet.
a kérdésre: MINDEN NAP többször beírod ezt a kérdést, pörgeted, aztán egyre agresszívabban válaszolgatsz. te nem azért vagy és maradsz is egyedül, mert keveset keresel (ksok ember keres sz*rul Magyarországon), hanem mert elmebeteg vagy.
menj klinikai pszihiáterhez, hozzanak szintbe gyógyszerekkel, állítsák be bentfekvés mellett, gyógyulj meg. utána oké lesz minden, ha tartod a terápiás utasításokat. vannak hozzád hasonló ismerőseim, betartva az orvos utasításait teljes életet élnek, gyerekeik vannak, családjuk van.
Csak azt felejted el, hogy a nő sokkal nagyobb részt vállal a gyerektémából. Ő hordja ki, ő áldozza fel érte a testét, ő szoptat és később is sokkal nagyobb részben gondozzák az anyák a gyereküket, mint az apák. A múltkor az okmányirodában apuka a gyerek születésnapját sem tudta, fel kellett hívni anyát…
Szóval ha már nagyobb áldozatot hozunk a gyerekért, mint a férfiak és ezért kevésbé tudunk karriert építeni, akkor hadd várjuk már el azt az egy dolgot a férfitől, hogy pénzt hozzon haza. Nem egyedül ő, de nyilván így a nagyobb része rá kell háruljon.
16
Keversz valakivel. Jelentsd a kérdést hogy már feltettem ugyanezt. Nem fog eltűnni mert én még sose tettem fel családalapítással kapcsolatban kérdést. És nem tudom honnan vetted hogy bármiféle mentális betegségem lenne? Mert nagyon mellé lőttél!
#14:
Akkor a megoldás kézenfekvő, kell keresni olyan nőt, aki megfelel az elvárásaidnak! Van is két ilyen szingli barátnőm. K. 27 éves, évek óta egyedül van, gyerektelen, arcra átlagos, és kb 90 kiló. T. most vált el, igaz, hogy 40, de nagyon jól tartja magát. Jól keres, saját lakása van, hitel mentes autó, de sokat is dolgozik. Viszont gond nélkül meg tud adni mindent a lányának is.
Melyikük telefonszámát kéred?
Ugyanis mindketten arra panaszkodnak, hogy láthatatlanok a férfiaknak. Mindenkinek az kell, aki minél fiatalabb és minél vékonyabb.
Utóbbival pedig együtt jár, hogy egy épp a suliból kipenderült csajnak még nincs semmije.
19
33 éves vagyok. A 40 éves baràtnőd idős hozzàm.
A 27 éves mert túl testes. Én is kövér vagyok de nem annyira mint egy 90 kilós nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!