Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?
Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.
Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

A 68-as válaszoló gyönyörűen megfogalmazta, hogy miért a jómódú, karrierista nők között van a legtöbb szingli. Mert túl nagy a pofájuk, túlságosan ki van nyílva a csipájuk.
8 barátommal összeülve olvastuk ezt a postot, van közöttük bolti eladó is és millió felett kereső vállalkozó meg szintén ennyit kereső projektmenedzser is.
Van közöttük csúnya, mint az ördög meg olyan is, akinek nők is kínálkoztak már fel, annyira jó pasinak számít.
Szó szerint nem tudnám idézni a tehetősebb, jobb pasik véleményét, mert nem engedné ki a választ, de elég kreatív javaslatok merültek fel az "elásnám a hátsó kertben az első hisztijénél" meg a "kivágnám öregapámhoz disznószart lapátolni, hogy tudja honnan küzdöttem fel magam erre a szintre, hogy ha egyet nyikkanna a disznókkal etetném meg".
Nem meglepő módon a legkevésbé előnyös külsejű és legrosszabb anyagi helyzetű, jövedelmű férfiak között volt 1-2 simpeskedő megjegyzés, hogy ha jó csaj a 68-as válaszoló, akkor az ilyennel azért összejönne, ha megnyerné a lottó ötöst, legalább a dugásig eljutna vele, hogy aztán ő is visszaalázhassa az ilyen nőt azért a verbális sérelemért, amit most elszenvedett.
Tehát még a lenézett simpnek is arra lennétek jók, hogy belétek rakja a farkát, aztán megalázzon, hogy igazából undorodik a lelketektől, mert rohad. Maximum a testetekbe mártaná bele a farkát, de abba is csak akkor, ha jó nők lennétek.
Aki meg a ti célcsoportotok, azoknak még arra se kellenétek, mert nem szorulnak rá ilyen frusztrált feminácikra, mert pont a pénzük, egzisztenciájuk, vonzó külsejük miatt nem kényszerülnek megalkudni olyan nő mellett, akinél ez alap, amikor találnak olyat is, aki hálás érte és a világ legboldogabb nője, hogy ilyen férfi őt választotta. Nem pedig csak egy alap. Egy vállvonogatás.

#72: Eltérő univerzumban élünk. Az én valóságomban ezek az emberek mind találnak dugópajtit maguknak, többre meg nincs is szükségük, mert nem hülyültek meg. Aki gyereket akart az is talált házicselédet, olyan nőt, aki önként és örömmel választotta ezt az életformát.
A ti legnagyobb bánatotokra és vergődésetekre, ezek a férfiak mind találnak számukra megfelelő partnert, akik NEM TI VAGYTOK. Akkor sem ha 1 milliót kerestek, sikeres üzletasszonyok vagytok és PhD doktori fokozatotok van.

#72 el kell hogy keserítselek. Nincs bánatom és nem "vergődöm" és szerintem a többi házasságban élő kommentelő sem. A második férjemmel élek, a második gyerekem várom. Egyik férjem sem a hagymaszagú kezeimért van/volt velem. Nem ez a szint. Bocsika, te nagy magasélet-szakértő 🤡 A cselédség meg a kiszolgálom az uramat mentalitás pont hogy a szegényebb rétegeknél van. Ahol képzetlen a nő, nem is találna közmunkánál jobbat, vagy sehova se se vennék fel. Ahol ketten dolgozunk jó fizetésért, ott nincs házicselédkedés senkinek.
Egyébként a férjem is főz, az ex is főzötz. Étterembe is járunk, vagy rendelünk, vagy hozunk valahonnan. Utálok főzni, bár tudok, legalábbis amiket szeretünk azt megtanultam. De amúgy is csak hétvégén szoktam ebédet, este elmegyünk, hétköznap meg a férjem szokott valami gyors vacsorát vagy hideget eszünk. Ez van, tessék beletörődni hogy nincs gőzölgő hami minden este a szintén dolgozó nőtől. Ha nem törődsz bele akkor örökre incel maradsz.

"8 barátommal összeülve olvastuk ezt a postot, van közöttük bolti eladó is és millió felett kereső vállalkozó meg szintén ennyit kereső projektmenedzser is."
Wow te ilyen disszociatív személyiségű vagy? Egyszerre 8-at tudsz produkálni? Disznókról álmodozol, meg punciba mártogatós simpekről. Nem kis teljesítmény, annyi szent. Van itt téged idézve "csúnya, mint az ördög"-től kezdve, felsőkategóriás hurka is. Mikor melyik szerepre áll a facod éppen, abba képzeled magad. Bráávó, hiteles reprezentatív interjú volt. Remélem azért főzni tud valamelyik alteregód, vagy majd kéne fejlessz egy 9-ket, az lehetne mondjuk valami milliomos sztárséf, de extra kicsi pötssel, hiszen mindenből nem lehet a legjobbat.

#71 Eléggé hidegen hagy mit mondtak a fejedben a képzeletbeli barátaid (de amúgy szar kis találkozó lehet amin a gyk-t olvasgatják, én szingli koromban buliztam, beszélgettem meg max pasiztam ha a barátaimmal találkoztam). Mint írtam, férjnél vagyok, gyerkeket várok, úgyhogy bőven találtam megfelelő férfit. Nagyvárosban, középosztálybeli értelmiségi körökben azért nem ritkaság ez, csomó önálló, intelligens pasi van. A férjem minden nap elmondja, hogy mekkora mázlista velem. Hisztisnek még életemben nem neveztek. Lehetek libsi, femináci, lusta, mittudomén, de hisztis nem vagyok, soha nem voltam.
Nem vagyok karrierista sem, nem tudom ezt honnan vetted. Neked egy dolgozó nő már karrierista?
Az meg tény, hogy aki annyit túlórázik, hogy nincs ereje maga alól néha kiganézni vagy csinálni egy rántottát, annak max szexkapcsolat való, rendes nem. Gyerek meg még annyira sem. Ez van sajnos. Tényleg sajnálom, tudom hogy nehéz ma ebben az országban megélni. De pont azért nem akarnék ilyen férfival semmit, mert csak a feszkó lenne, hogy ő hulla, én nem, de nem is arra használom a szabadidőmet, hogy szuper háziasszonyt játsszak. Szerintem ez elég logikus.

77
Az komoly😬. Ez meg itt díszeleghet hogy a disznókkal etetné meg a nőket?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!