Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?
Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.
Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

Akkor gondolom alap, hogy a férjecske meg jó(!!) életszínvonalon eltartja a feleségét. Mert ez max úgy korrekt.

Én pl nem akarok gyereket. Ezért a páromat se lennék hajlandó úgy gondozgatni mint egy kisgyereket. Mindketten melózunk, én később is érek haza mint ő.
Lehet hogy ezzel újdonságot mondok, de nem mindenki él és gondolkozik ugyanúgy mint te.

#64 Lehet meglepő, de nem minden férfi fogyatékos. Az én férjem tud főzni. Mikor összejöttünk, főleg ő főzött, mert nekem nem volt gyakorlatom, ma már azért én is belejöttem. Takarítani is tud. Mármint hajlandó, tudás ugye ezekhez nem szükséges.
A gyerekemet persze, hogy ki fogom szolgálni mindig annyira, amennyire az életkorához mérten szükséges. De a férjem nem gyerek. A férjemre fel akarok nézni, szexelni, szerelmesnek lenni belé. Nem tudnék felnézni valakire, aki annyira nyomi, hogy nem képes felnőtt emberként ellátni önmagát. Szexuálisan sem lehet vonzódni az ilyenhez, hát komolyan, mintha egy fogyatékossal kéne ágyba bújnom.
Amúgy ebbe a családkepbe minek egyáltalán a férfi? Ha a nő dolgozik, és csak az övé a háztartás is, akkor lássuk be, a férfi csak egy kolonc. Szerencsére egyre több nő dobja ki az ilyet. Mert könnyebb csak a gyerket kiszolgálni, mint a gyereket plusz egy magatehetlen herét.
Az meg nem a nők baja, hogy hülye voltál értelmes szakmát tanulni, és csak túlórázva tudsz elég pénzt keresni. Ha én a 8 órás irodai munkámmal eleget keresek, akkor egyáltalán minek jöjjek össze egy folyton túlórázni kényszerülő szerencsétlennel, aki ráadásul még el is várná, hogy azért, mert nekem jobb munkám van, még pluszban ki is nyaljam a seggét? Miután amúgy én is lehúztam a saját munkaidőmet? Ne rajtam élje ki a komplexusait, amiért neki nincs megfelelő tudása egy kényelmes irodai munkához. Sajnálom amúgy az ilyet, de kapcsolatra nem kellene, mert a sok túlóra mellett nem lenne rám ideje. Gyereket meg pláne ne akarjon. A gyereknek apa kell. Szóval inkább te hogy gondolsz gyereket csinálni, ha otthon sem vagy, csak dolgozol? Inkább ne akarj amíg ez nem változik.

Nem tudom írták-e már előttem.
De az internet korában nincs olyan hogy valaki nem tud főzni, max nem akar. Az hogy a csirkét körbeszórom só-bors-fokhagymaporral, bevágom a sütőbe, és felrakok mellé főni egy adag zacskós rizst, abban mit lehet nem tudni? Vagy egy 4 hozzávalós paprikás krumpliban?
Max ha életedben nem csináltál még egy rántottát se, elrontod 1-2x. De alap dolgokat megfőzni bárki meg tud.

64.
Mi pl nem akarunk gyereket, sem én, sem a férjem. És igen, mindketten dolgozunk, és mindketten kivesszük a magunk részét a hàzimunkából, mert így korrekt egymással szemben. Megtiszteljük egymást azzal, hogy nem nézzük a másikat cselédnek, rabszolgának.
Én nem dolgozom ingyen senkinek csak mert nincs farkam, és a férjem is teljes mértékben egyetért ezzel.
Minket a szüleink is arra neveltek, hogy otthon bizony házimunka van amiből mindenkinek ki kell vennie a részét, nem fogja egyetlen ember megcsinálni x másik helyett is.
Ez a normális.
60.- as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!