Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?
Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.
Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

9
A liberálfeminista nők nagy része élt már egyedül élete során, elvégre nem a szülői házból mennek férjhez... Szóval köszönjük szépen, nagyon is jól ellátjuk magunkat. Én például imádok sütni-főzni, gyakran meglepem a családomat meg a barátaimat, de egy hozzád hasonló szexista féregnek például biztos nem lennék a házi szolgája. Pfejj

7. Hidd el, van olyan, aki recept alapján próbálkozik, mégis elront sok mindent. Kb 7 év kudarc sorozat után mondhatom el, hogy ehető!, amit főzök. Nem finom, csak meg lehet enni, nem hal meg tőle senki.
A sült hús pl az őrületbe tud kergetni, mert vagy odaég, vagy túl nyers marad. Egyszerűen nem tudom kiszámítani, hogy mikor jó.
Sokat gondolkoztam rajta, hogy mi lehet a bibi, és arra a következtetésre jutottam, hogy valószínűleg azért nem tudok normálisan főzni, mert finnyás vagyok gyerekkorom óta. Nem vagyok ínyenc, az "unalmas" ízeket szeretem. Így nincs érzékem a többihez.

#7: "Sosem fogom megérteni, hogy hogy nem tud valaki főzni?"
Mert miután kétszer felgyújtotta a konyhát meg egyszer bevitted a sürgősségire égési sérülésekkel, egyszer "csak" az ujját vágta le majdnem, az apróságokról, mint étkészlet összetörése, stb. akkor utána úgy döntesz, hogy inkább maradjon meg a grafikusi munkájánál, amivel egyébként nem is keres rosszul.

14
Azért ilyen esetben valamilyen koordinációs zavar lehet a háttérben, még ha amúgy értem is az iróniát. :D
Egyébként meg nyilván csinálja mindenki, amit szeret, és elfogadom, hogy minden tevékenységnek vannak antitalentumai. De akkor úgy fogalmazok, hogy szerintem sokkal kevesebb ember képtelen főzni, mint amennyi ezt gondolja magáról. Én legalábbis így voltam vele, aztán egy erős közepes szintre tornáztam fel magam. :))

12. Ha ez nálad a humor, akkor offos vagy.
Egyébként ment mindenkinek a zöld.🙂

Hogy a francba nem tud valaki főzni?! Mármint oké, azt értem, ha valaki nem szereti csinálni, de hogy nem lehet tudni belebaszni valamit egy serpenyőbe és megpirítani vagy megfőzni egy lábosban? Rá van írva a csomagolásra, hogy forrásban lévő vízbe belekúrod 3 percre, mit olyan nehéz ezen felfogni? A legtöbb recept is csak ilyen dedós lépésekből áll, ritka az, amihez érzék is kell. Még videón is megmutatják, hogy hogyan csinálják.
Én sem vagyok egy konyhatündér, mert nem szeretek ezzel is szívni még munka után, de ha igény van rá, tudok háromfogásos ünnepi vacsorát rittyenteni.
Na jó, ha a 3 perces főzős dolgokról beszélünk, persze én is tudok, rendszeresen készítem is.😂 A főzés alatt nem ezt értem...
De nem biztos, hogy eltudnék jól készíteni egy igazi húslevest vagy egy jó pörköltet.
Egyébként, ha nő vagy, neked inkább a stílusoddal van probléma, nem azzal, hogy mit tudsz a konyhában. Ha férfi, akkor a kérdésem semmiképp sem szól hozzád, mert te se főzni nem tudó, se konyhatundert nem kapsz, ha jól sejtem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!