Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak nagyon szép/nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak nagyon szép/nagyon csúnya lányok szinglik?

Figyelt kérdés

Hol van a középút? Az átlagos nők?

Netes társkeresőn ez a két kategória van.

Vagy nagyon szép, tényleg gyönyörű csaj, de valószínűleg válogatós és ezért nincs pasija évek óta, vagy elviselhetetlen a stílusa.

Vagy nagyon csúnya, és ez mellé még elviselhetetlen a stílusa, vagy csak simán érezni róla, hogy nem túl intelligens.

Hol a középút? Aki visszafogott normális külsejű, nincs elhízva, nem folyik szét, de még is intelligens, kulturált nő?

Elvitték már előlünk mindegyiket? Ezeken a nőkön vannak a gyűrűk?

Nekünk meg marad az elérhetetlenül szépek/csúnya kövér nők?

2021. dec. 19. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Pár hónapja felnéztem tinderre. A legtöbb csaj teljesen átlagos volt. Néhány nagyon szép volt és néhány nagyon ronda.
2021. dec. 19. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
általánosítás, Sztereotípia gyártás
2021. dec. 19. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

jo tudni, hogy akkor ezek szerint en NAGYON SZEP vagyok, mert sokaig voltam szingli, kicsivel atalag feletti nonek tartom magam, semmikepp sem nagyon csunyanak. de akkor ezek szerint nem atlag vagyok, hanem gyonyoru, mert gyk-n valami okostojas megmondta, hogy CSAK a csunya meg gyonyoru nok szinglik es kizarasos alapon, mivel csunya nem vagyok..

roviden: idiota vagy.

2021. dec. 19. 20:31
 4/7 A kérdező kommentje:
3, igen az első kategóriába tartozol. A szép de kibírhatatlan stílusú. Én megmondtam
2021. dec. 19. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
A nagyon szépeknél sokszor igaz, hogy nem tudják kiszűrni a rengeteg pasi közül, hogy melyik az, amelyik nem csak megdugni akarja őket. Ezért zsinórban sokat csalódnak és egy idő után kiég a férfiakba vetett hitük szóval inkább egyedül maradnak. Meg a szépségük miatt már gyermekkorukból olyan elvárásrendszerrel jönnek, hogy őket szolgálni kell egy kapcsolatban, mint egy királynőt, amit nyilván nem sokan tudnak teljesíteni, ők meg a társadalmi elvárás miatt nem igazán tudják leadni ezeket az igényeiket.
2021. dec. 19. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
33%
Mert a legtöbb férfi átlagos akiknek átlagos párjuk van.
2021. dec. 19. 23:09
 7/7 anonim ***** válasza:
54%
Általában könnyebben ismerkednek a férfiak olyan nőkkel, akik közelebb vannak hozzájuk külsőre. Hozzam szórakozóhelyen nagyon ritkán mertek odajönni ismerkedni, de a teljesen átlagos (nem rossz értelemben) kinézetű baatnoimre simán lecsaptak, pedig láttam, hogy többen engem is néznek. Aztán néhány fiú barátom felvilágosított, hogy a férfiak túl “jónak” látnak engem magukhoz mérten külsőre, ezért nem mernek be próbálkozni. Nem tudom, hogy így van e, de lehet benne valami. Legutóbb másfél évig voltam szingli, azóta lett egy nagyon rendes párom, aki szinten nem élőben szólított meg.
2021. dec. 21. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!