Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak nagyon szép/nagyon csúnya lányok szinglik?
Hol van a középút? Az átlagos nők?
Netes társkeresőn ez a két kategória van.
Vagy nagyon szép, tényleg gyönyörű csaj, de valószínűleg válogatós és ezért nincs pasija évek óta, vagy elviselhetetlen a stílusa.
Vagy nagyon csúnya, és ez mellé még elviselhetetlen a stílusa, vagy csak simán érezni róla, hogy nem túl intelligens.
Hol a középút? Aki visszafogott normális külsejű, nincs elhízva, nem folyik szét, de még is intelligens, kulturált nő?
Elvitték már előlünk mindegyiket? Ezeken a nőkön vannak a gyűrűk?
Nekünk meg marad az elérhetetlenül szépek/csúnya kövér nők?
jo tudni, hogy akkor ezek szerint en NAGYON SZEP vagyok, mert sokaig voltam szingli, kicsivel atalag feletti nonek tartom magam, semmikepp sem nagyon csunyanak. de akkor ezek szerint nem atlag vagyok, hanem gyonyoru, mert gyk-n valami okostojas megmondta, hogy CSAK a csunya meg gyonyoru nok szinglik es kizarasos alapon, mivel csunya nem vagyok..
roviden: idiota vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!