Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazak ezek a sztorik, hogy "én ismerek olyan palit, aki ronda, alacsony/kövér/nagyon sovány", mégis van párkapcsolata?
Figyelt kérdés
Nekem kissé hihetetlennek hangzanak...2019. aug. 22. 20:28
1/23 anonim válasza:
Miért ne lenne igaz?Te egyetlen embert nem ismersz aki ilyen adottságokkal párkapcsolatban él?Nem minden nő/pasi néz ki szuperül, és nagyon másak az igények is.
2/23 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem igaz.
Csak jóképű, magas, izmos, sármos pasiknak van párkapcsolata és családja.
3/23 anonim válasza:
Miért ne lehetne egy ronda párja?
4/23 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan lehet segíteni azokon a 21.századi fiatalokon, akiket arra nevelt a hazug amcsi média, hogy a villanyoszlop nők és csávók boldogak csak. A gond az, hogy nagyon igénytelenek vagytok Tanulmányozni más korszakokat is, hogy bizonyos évtizedekben mit jelentett egy párkapcsolat, romantika, mik voltak a szépségideálok, stb. Miért vagytok erre a tanulmányozásra annyira lusták? Engem rengeteg minden érdekel, nem csak a vegetálás.
5/23 anonim válasza:
Te ki szoktál mozdulni a négy fal közül? Én az utcán rendszeresen látok ilyen párokat, bár a ronda jelző elég szubjektív.
6/23 anonim válasza:
Menjél egy egyszer bevásárolni az Auchanba és nézd meg a párokat. Én is odajárok, szóval most ez nem leminősítés, de tele van hétköznapi, nem Photosopolt emberekkel és párokkal.
7/23 anonim válasza:
Igen. Miért, neked minden haverod, unokatesód, munkatársad adonisz akinek barátnője vagy felesége van? Gondolkozz.
8/23 anonim válasza:
Az exem. Alacsonyabb volt nalam, kopasz es pokhasu.
Viszont a szemelyisege lenyugozo volt
9/23 anonim válasza:
Bammeg, emeld már fel a segged és menj ki a szobádból emberek közé körülnézni.
10/23 anonim válasza:
igen ez érdekes, mintha az emberek nem járnának hétköznapi helyekre.
Mindenféle fajta ember van mindenféle fajtával.
Jó azt tény, nem tudhatjuk azon kívül milyen van, hogy külsőre előnytelen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!