Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazak ezek a sztorik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazak ezek a sztorik, hogy "én ismerek olyan palit, aki ronda, alacsony/kövér/nagyon sovány", mégis van párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Nekem kissé hihetetlennek hangzanak...
2019. aug. 22. 20:28
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%

"Viszont a szemelyisege lenyugozo volt"

Jobban hangzik, mint az, hogy nem volt más

2019. aug. 22. 21:09
 12/23 anonim ***** válasza:
86%
Nálam alacsonyabb exem totál boldog házas, 2 gyerekkel, a felesége tök normális , kb. 165 cm magas, exem nála is alacsonyabb... le se xarja senki, totál boldogok. Persze nem kötelező elhinni, de attól még ez van. ;)
2019. aug. 22. 21:14
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy igazak,sokan így nyugtassák magukat.
2019. aug. 22. 21:22
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

#11 lett volna mas.

De egyebkent meg most mit akarsz?

Mindenki aki "ronda" ferfival van, mondja azt, hogy csak azert mert nem volt mas?

Fel tudod fogni, hogy a kulso nem minden, vagy magadbol indulsz ki? Es a felszines kis vilagodban csak a "szep" embereknek van joga es lehetosege parkapcsolatra??

Es meg ha igaz is lenne, hogy nem volt mas, akkor is parkapcsolatban el mind, es a kerdes errol szolt.

2019. aug. 22. 21:23
 15/23 anonim ***** válasza:
84%
Igazak.
2019. aug. 22. 21:23
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Hogyan lehet valaki ennyire hülye?
2019. aug. 22. 21:27
 17/23 anonim ***** válasza:
87%

Az ilyen kérdést kiíróknak szerintem az ágyneműjét is az anyukája cseréli. Komolyan nem tudok mást elképzelni.

Amikor öcsém élt így évekig-nem volt depressziós, hanem rettentően el volt kényeztetve, akkor hasonlóan vélekedett. De ő boltba is lusta volt eljárni, minden anyám csinált.

Elkezdett kimozdulni és lám lett barátnője.

2019. aug. 22. 22:31
 18/23 anonim ***** válasza:
55%

Igen média hatása,ezek a fiatalok nem tudjak h attól jo egy kapcsolat h hogy bannak velük.Azon meg még jobban le lennenek dobbenve h koverek vagy alacsonyak közt is sok jó az ágyban!

Mondom ezt ugy h régen en se értettem az ilyen parokat es nem is tudtam elképzelni.

2019. aug. 23. 00:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Ember, jártál már kinn az utcán, vagy valami barlangban élted le az életed? Rengeteg ilyen párt látni mindenhol. Ennyire nem élhetsz burokban, csak vannak ismerőseid, kollégáid..
2019. aug. 23. 11:46
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha sok pénzed van, rögtön igaz.
2019. aug. 23. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!