Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért vagyok köteles mindenkihez vonzódni?
Nyíltan leírják a pasik, hogy kizárólag a 23 alatti, vékony, csinos nők jöhetnek szóba. Függetlenül attól, hogy ő hány éves, hogy néz ki, vagy milyen kapcsolatra vágyik.
Nőként mindenhol, online és IRL is azt látom, hogy mindennek le vagyok hordva, ha merek olyat mondani, hogy a csúnya vagy középkorú vagy túlsúlyos, stb, stb férfiak nem tetszenek. A legjobb eset is az, hogy megy a győzködés, hogy de, mennyivel jobban járnék pl. egy 50 éves bácsival, mert azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.
Nem igaz, hogy 20 (vagy több) férfi udvarol egyszerre, nem ostromolnak facebookon idegenek naponta tízszer, és ritka, ha utcán valaki leszólít. (Kivétel nélkül 50+ volt mindegyik.) De tálalok olyat, aki nekem is vonzó.
Miért kell azért háborogni, mert nem szeretnék mindenkivel vàlogatás nélkül dugni?
Ki mondta, hogy köteles vagy?
Azt csinálsz, amit akarsz, szabadon választhatsz párt.
Az ilyen faszik minden 25 alatti nőre rámozdulnak, hátha összejön egy ingyen numera.
Az ilyen idióta gyökereket el kell hajtani a fa....szba.
Azzal jöjjél össze, akivel szeretnél.
Ha neten írnak olyanok, akik nem jönnek be, vagy a megadott feltételeknek nem felelnek meg, akkor letiltod őket és kész.
Nem kell nekik válaszolgatni, az értetlenkedőkkel, és nyomulósokkal vitatkozni.
41 éves házas férfi
Írta valaki, hogy köteled vagy vonzódni?
Kérdezd meg a 40-es, 50-es teheneket, meg majd később akkor magadtól is, amikor lesz 2-3 kölköd, férjed már lelépett, hogy miért akarsz egyedülálló, hasonló életkorú férfit, lakással, magas fizetéssel, stb magad mellé.
Valószínű csak a 60-70-es paliknak fogsz kelleni, de te egészen mást akarsz majd....
"online és IRL is azt látom, hogy mindennek le vagyok hordva"
Az onlinet szard le, a valóságban meg kik mondják ezt? De most komolyan. A veled egy korú, ugyanolyan szépségű lányok biztosan nem hordanak le. De amúgy még az öreganyám se tukmált rám nem jól kinéző férfit, szóval én kicsit értetlenkedve állok a jelenség előtt.
"Miért kell azért háborogni, mert nem szeretnék mindenkivel vàlogatás nélkül dugni?" Sok volt a gyk, és ezt nem gúnyolódásból mondom. A valóságban ez a jelenség egyszerűen NINCS. Senki nem bántja a nőket azért, mert vonzó párt szeretnének maguknak.
Azért B+ mert neked 2-essel kezdődik a személyi számod?
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!