Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért vagyok köteles mindenkihez vonzódni?
Nyíltan leírják a pasik, hogy kizárólag a 23 alatti, vékony, csinos nők jöhetnek szóba. Függetlenül attól, hogy ő hány éves, hogy néz ki, vagy milyen kapcsolatra vágyik.
Nőként mindenhol, online és IRL is azt látom, hogy mindennek le vagyok hordva, ha merek olyat mondani, hogy a csúnya vagy középkorú vagy túlsúlyos, stb, stb férfiak nem tetszenek. A legjobb eset is az, hogy megy a győzködés, hogy de, mennyivel jobban járnék pl. egy 50 éves bácsival, mert azért kicsi és puha, hogy ne fájjon.
Nem igaz, hogy 20 (vagy több) férfi udvarol egyszerre, nem ostromolnak facebookon idegenek naponta tízszer, és ritka, ha utcán valaki leszólít. (Kivétel nélkül 50+ volt mindegyik.) De tálalok olyat, aki nekem is vonzó.
Miért kell azért háborogni, mert nem szeretnék mindenkivel vàlogatás nélkül dugni?
Megértelek. Ugyanebben a helyzetben vagyok.
38 évesen, sportos álkattal, jó munkával, saját lakással ha csak ki merem ejteni a számon, hogy köszi, nem kell elvált, gyerekes nő (főleg olyan nem, aki 1.5x akkora mint én, mert ugye az igazi nő az olyan), akkor jön a kígyót-békát kiabálás, jön a mekkora mocsok vagyok szöveg, itt a gyakorin a garantált 0 pont.
Miért kellene nekem bárkivel össze jönnöm, csak azért, mert felcsinaltq fiatalon valami falu bikája, aztán az elbálnásodás után ott is hagyta, most meg ha azt mondom, hogy kosz nem, nem kell, a gyerekét sem akarom felnevelni, akkor valami mocskos állat vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!