Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél mi indítja be a vonzalmat? Mitől tud egy nő vonzódni egy férfihoz?
-Szerezz oxitocint.
-Vágj bele a nyakába egy fecskendőnyit.
31/f
Nagyjából ezek a fontossági sorrendek a jellemzőek, ha szigorúan csak a szexuális vonzalomról beszélünk:
* arc: azt hiszen nem kell magyarázni, de ez lehet picit szubjektív pl.: kékszemű viking vs forró latin pasi
>
* magasság: 170 körül és az alatt nyilván elég kevés ritka esetben lehetsz szexuálisan vonzó
>>
nem gebe vagy nem elhízott testalkat: a nagydarab mackós és "por szálkás" közötti intervallumban eléggé szubjektív
>
péniszméret: ez is valamennyire szubjektív, de x méret alatt mindent borít, ha a csaj nem tud kielégülni lehetsz te akármilyen Adonisz álomkan, szóval zárójelben ez lehetne akár a legfontosabb
>>
szórakoztató személyiség: humor, kommunikációs szkillek, extrovertált nyitott személyiség
>>>
egyéb belső tulajdonságok: figyelmesség, határozottság, ambíció (de ezek inkább közhelyek ugyanis a külső hajlamos elfedni a romlott belsőt)
hát ha belegondolok, hogy mondjuk az elmúlt héten mikor akartam szexelni a barátommal, akkor azok az illata, amikor beszélgettünk és nagyon okos dolgokat mondott, amikor férfiasan viselkedett, udvarias és kedves, mert olyankor egy kis hölgynek érzem magam, meg amikor szexálmom volt, és emlékeztem rá amikor felébredtem. :D
amikor kifejezetten nem látom vonzónak szexuális értelemben,amikor piszkálódik, szurkálódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!