Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazak ezek a sztorik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazak ezek a sztorik, hogy "én ismerek olyan palit, aki ronda, alacsony/kövér/nagyon sovány", mégis van párkapcsolata?

Figyelt kérdés
Nekem kissé hihetetlennek hangzanak...
2019. aug. 22. 20:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Én nagyon csúnya és alacsony, pufi férfi vagyok. Sajnos eléggé pökhendi is. Valami csaj akadt azért nekem is mindig, most már van feleségem is. Kövezzetek meg, de az a véleményem, hogy nagyon sokat számít a farok méret. Pl én tudom hogy nagyobbacska intim mérettel rendelkezem, ezért magabiztosabban udvarolok. Vagy ez butaság?
2019. szept. 6. 10:07
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

".... magabiztosabban udvarolok" itt ezen van a lényeg.

Hiszek abban,hogy kellő önbizalommal, határozottsággal van esély párt találni. Lehet valaki nagyon jó pasi ha ez nincs meg Neki sokkal nehezebben megy az ismerkedés.

A farokméret ráadás, az ismerkedésnél még egyébként se tudott....de nem hiszem,hogy a nőknél párválasztásnál ez mérvadó.

2019. szept. 6. 10:10
 23/23 anonim ***** válasza:
előző vagyok. félig tudott, mert én tudom, a nő még nem. de még olyan nem volt amelyik nem örült neki nagyon. nekem ez ad egy magabiztosságot, mármint az, hogy tudom azt, hogy örülni fog neki. kicsit nyakatekert logika, de nem tudom jobban kifejezni.
2019. szept. 6. 15:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!