Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?
Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.
Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

29
Oké. Akkor te ugye gondoskodsz cserebe a pénzkeresesről?
(Tehat a min. elvaras: 1M )

Feminista nőként mondom szerintem egy nőtől és egy férfitól is nagyon gáz ha olyan életképtelen hogy Egyszerű ételeket se tud megfozni.
Nem kell gordon ramseynek lenni de azért ne fogjon már ki rajta egy húsleves.

Szerintem nemtől függetlenül gáz, ha egy felnőtt ember "nem tud" főzni.
(Ha tudna, de nem szeret az más, azzal nincs gond.)

Lényegtelen, sokkal fontosabb, hogy gondoskodó legyen!!!
Én legalábbis olyanra vágyom...

Libsi feministaként (mert ez állítólag számít) gáznak tartom, ha egy felnőtt ember nem tud főzni. Most mi olyan nagy szó egy pörköltön?
Megpirítod a hagymát meg a sózott, borsozott húst, rá a paprika meg a paradicsom. Raksz hozzá egy kis vizet, fűszerezed, és csókolom.
Ezen nincs mit tudni. Én is úgy jöttem el otthonról, hogy kb egy rántottat nem csináltam addig. De kerestem egy receptet, és megcsináltam amit akartam. Soha nem lett ehetetlen, max néha el lett fűszerezve, vagy túlfőtt vagy ilyesmi. De nem kellett kidobni, meg lehetett attól még enni, legközelebb meg jobb lett. Tényleg nem értem aki folyton elvágja a kezét, meg összetör mindent, ott valami koordinációs baj lesz (de az akkor más területen is látszódna), vagy olyan szinten nem akarja az egészet, hogy így tiltakozik az elméje.

Engem azért zavarna, ha az aktuális nőm nem főzne, mert nekünk férfiaknak igenis kell az, hogy időnként a zasszony főtt étellel várjon haza. Mi ebben látjuk azt a törődést, hogy szeret minket. Értünk fáradozott, hogy mi egy jót együnk. Nincs is jobb, mint amikor férfiként hazajössz a finom illatokra. És tudod, hogy abban a szíve-lelke benne van.
Fordított esetben, pl.: a fehérnép rendel valami bútort, te pedig összerakod. Vagy csak magadtól barkácsolsz neki valamit. Ugyanez.
Félreértés ne essék, én nagyon jól főzök, kb. minden csajt ezzel vettem le a lábáról, olyan vacsorát csináltam, hogy ihaj. Na de! Zavarna, ha a lány soha nem csinálna nekem semmit. Volt ilyen exem, egy rántottát nem volt képes összerakni és még finnyás is volt mellé. Akár étterembe mentünk, akár én főztem, semmi nem volt jó. Mindig én főztem. Ha én nem főztem, nem ettünk rendes ételt. Hazajöttem és ahelyett, hogy meleg étellel várt volna, sorozatot nézett.
Szóval, hölgyeim, a férfiak szívéhez a hasukon keresztül (és 10 centivel lejjebb) vezet az út. Aki sose fog semmit főzni a párjának, az vagy virítson kiemelkedőt valami másban vagy ne csodálkozzon, ha elégedetlen lesz az uraság.

Jézusom, ez az utolsó egy tipikus proli pasas. Elég csak a szóhasználatokat megfigyelni: fehérnép, zasszony, uraság. Az ilyentől meneküljön az a nő aki nem cseléd szerepben akar tetszelegni, és itt most nem csak a főzésről van szó.
"Mi ebben látjuk azt a törődést, hogy szeret minket."
Inkább természetesnek veszitek, fel sem tűnik, csak a hiánya, ha esetleg épp nem vártak gőzölgő tányérral.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!