Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha egy nő nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.

Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

2022. szept. 20. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Ha nagyon bejön, nem érdekel, hogy nem tud
Ha nagyon bejön akkor se szeretnék ilyen nővel kapcsolatot
Inkább olyan, aki kevésbé tetszik, de tud főzni
49 szavazat
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
94%

Annyira lényegtelen, ha majd akar valaki, akkor fog főzni. Különösebb tudás nem kell hozzá a hétköznapi embereknek.

Engem speciel nem érdekel, ha valaki nem szeret főzni és nem is érdekli, ezért nem csinálja. Tudok magamra, ha akarok, nem kell kiszolgálni.

2022. szept. 20. 21:33
 2/87 anonim ***** válasza:
88%
Hátránynak nem hátrány, olyan szempontból, hogy párkapcsolat. Viszont szerintem egy picit gáz, ha egy felnőtt ember el van veszve a konyhába és nem tudja még magát sem ellátni. Nem azért mert azt várnám el, hogy főzzön rám, hanem én is tudok és szerintem még sokan mások is. Nem kell itt csodákat tenni, de szerintem a nagyon alap dolgokat illő tudni. Én erre úgy tekintek, mint például elintézni egy hivatalos ügyet. Szóval én ezt így fogom el, de igazából elfogadom, ha valakit annyira nem érdekel, hogy nem tud.
2022. szept. 20. 21:44
 3/87 anonim ***** válasza:
69%

Egyáltalán nem gáz. De érdekes kérdés, mit lép rá: megeszi a főztöm, ha csinálok (ami nem lenne gond, nem vetném a szemére, hogy helyetted főzöm drágám, azért csinálnám én, mert én tudok), vagy inkább mindig rendel? Utóbbival ki tudna borítani, főleg ha a szemétben landolna a sok rendelős doboz, zacskó, papír, akármi.

Tehát nem főz, ez nem gond, de egye a főztömet, és ne rendelgessen mindig ebédet! Hoppácska. Milyen kompromisszum? :D

2022. szept. 20. 21:46
 4/87 anonim ***** válasza:
88%

Amennyiben a nagyon vonzó nem csak a külsőt jelenti, akkor ez az utolsó dolog, ami érdekel. Nagyon nehéz olyat találni, akivel minden téren passzolunk, érti a humorom, jókat tudunk beszélgetni és kölcsönös a vonzalom.

Anyám mondja mindig, hogy aki olvasni tud, az főzni is.

2022. szept. 20. 21:47
 5/87 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz. Én tudok főzni, így ha velem van, valami úgyis ragad rá a tudásomból. Ez olyan, mint a nyelvtanulás. Ha sokáig hallgatod az idegen nyelvet, ragad rád.
2022. szept. 20. 22:02
 6/87 anonim ***** válasza:
30%

Csak annyiban hogy esélyesen éhen haltok.

🤣🤣

2022. szept. 20. 22:03
 7/87 anonim ***** válasza:
94%

Sosem fogom megérteni, hogy hogy nem tud valaki főzni? Mert oké, én is tudom, hogy kell a rutin, kellenek a kis okos megoldások meg szokások, de ki az, aki egy internetes recept alapján nem tud összedobni egy hétköznapi kaját?

Nem mondom, hogy mindenkiben ott szunnyad egy Jaime Oliver, de a mai világban a főzés sokkal inkább hajlandóság kérdése, semmint képességé vagy akár gyakorlaté.

Ezer meg egy receptes honlap, instaoldalak, facebook oldalak, youtube csatornák és még sorolhatnám...

Megjegyzem, szerintem azzal sincs baj, ha valaki nem szeret főzni. Mindenkinek vannak utálatos házimunkái, no de ne mondjuk, hogy azért nem főz, mert nem tud.

Ja, és a gondolatmenetem egyáltalán nem vonatkozik specifikusan egyik nemre.

2022. szept. 20. 22:04
 8/87 A kérdező kommentje:

Anyám mondja mindig, hogy aki olvasni tud, az főzni is.

Igaza is van 😄

És neked is 7.es, de tegyük fel, hogy olyan nőről van szó aki egyelőre csak egy bundáskenyérre képes.

2022. szept. 20. 22:07
 9/87 anonim ***** válasza:
12%

Attól függ, mit akarok tőle, ha a gyerekem anyja óhajtana lenni, nem ártana, ha némi anyai szerepeket is gyakorolna, meg tudna, leginkább zsigerből.

A modern, liberálfeminista nők egészen másra valók...leginkább semmire.

2022. szept. 20. 22:17
 10/87 anonim ***** válasza:
17%
Szerintem fontos, hogy legyen egy nő házias. Aminek része a főzés is.
2022. szept. 20. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!