Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha egy nő nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.

Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

2022. szept. 20. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
89%
Az a gáz ha egy ember nem tud főzni, tökmindegy hovy férfi vagy nő.
2022. szept. 21. 05:23
 22/87 anonim ***** válasza:
71%
Nem gáz.
2022. szept. 21. 06:25
 23/87 anonim ***** válasza:
94%
Én férfi vagyok és szeretek főzni. Nem vagyok egy mesterszakács, de sokmindennel elboldogulok. Munkamegosztás szempontjából az is jó, ha én főzök, addig a főzni nem tudó párom csinál mást. De ha nem olyan béna, hogy egyet lép a konyhában és eltört egy tányér, megvágta a kezét és kigyulladt a függöny, akkor főzhetnénk együtt is. Szerintem nagyon jó időtöltés ketten alkotni valamit a konyhában, és nem mellesleg a kevésbé rutinos fél is megtanul olyan szinten, mint én egy-két év alatt :)
2022. szept. 21. 07:19
 24/87 anonim ***** válasza:
32%

Bárcsak ne tudnék...

Egyébiránt, ahogy mi nők is már egyre ügyesebbek vagyunk a pénzkeresésben, úgy a férfiak is a főzesben. Szóval a lényeg, hogy tök mindegy, legyél vékony, és szép, meg engedd seggbe, és hasonlók...ezek a fontosak! Az, hogy házias vagy e, tudsz e főzni, ma már nem érték.

2022. szept. 21. 07:39
 25/87 anonim ***** válasza:
11%
Tapasztalataim szerint amelyik nő nem tud főzni, az semmilyen házimunkát nem hajlandó elvégezni, szóval nem.
2022. szept. 21. 07:55
 26/87 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom a kérdés inkább arra irányul hogy a nőnek kell-e tudni főzni, de szerintem mindenkinek legalább egy rántottát összekéne tudnia dobni... de kapcsolatra remélem megtanulna/nem lenne ellenére segíteni mert szerintem együtt főzni (vagy csak meglepni a másikat) romantikus tud lenni
2022. szept. 21. 10:44
 27/87 anonim ***** válasza:
21%

Én sem tudok. Az csak egy jól hangzó szöveg, hogy aki olvasni tud, az főzni is. Ennyi erővel akkor autót, villanyt szerelni vagy műteni is, sőt bármit. Ez nem így működik azért.

Nem találkoztam még olyan férfival, aki elfogadná ezt minden további nélkül. Minimum magukban rosszallják, de a legtöbben nem állnak meg itt. A magyar társadalom fényévekre van még attól, hogy el tudja fogadni, ha egy nő soha az életben nem főz.

2022. szept. 21. 11:15
 28/87 anonim ***** válasza:
49%
Olyan nincs, hogy nem tud!! Nem akar az már igen. Az összes női ismerősöm aki nem főz, az megmondta, hogy ő utal főzni, és nem akar.Lusta,vagy cseledsegnek tartja, és ezért nem. El ne hidje bárki, hogy recept után nem tud egy kaját osszecsapni.Akar egy húsleves amibe bele kell kB b@szni mindet és lassú lángon hadd szóljon. 😂 Nem akarasnak nyoges a vége....
2022. szept. 21. 11:26
 29/87 anonim ***** válasza:
10%
Gáz. Ugyanis neki kell ellátnia majd mindkettőnket főtt étellel. Ha gyerek lesz akkor pláne. Meg kell tanuljon. Ez egy mindennapos feladat, nincs kibúvó.
2022. szept. 21. 12:34
 30/87 anonim ***** válasza:
89%
Te nem bírod felemelni a kanalat, vagy mi? :DD
2022. szept. 21. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!