Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha egy nő nem tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha egy nő nem tud főzni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy számotokra egy igen vonzó nőről van szó.

Mennyire hátrány, hogy nem tud főzni? Vagy esélyesebben indul egy olyan, aki jól tud?

2022. szept. 20. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
89%
#40 szerencsére már nem ilyen a világ hogy ilyen félanalfabétákat kelljen kiszolgálnunk sePtében.
2022. szept. 21. 21:01
 42/87 anonim ***** válasza:
100%

40

Szerintem ez teljesen oké, ha cserébe eltartasz. Akkor ugye keresel minimum 1M forintot /hó?

2022. szept. 21. 23:11
 43/87 anonim ***** válasza:
100%

"Mi ebben látjuk azt a törődést, hogy szeret minket. Értünk fáradozott, hogy mi egy jót együnk. Nincs is jobb, mint amikor férfiként hazajössz a finom illatokra."

Ez akkor, és CSAK akkor korrekt elvárás, ha cserébe biztosítod hogy a nődnek ne kelljen dolgoznia.

Én pl munkanapokon később érek haza melóból mint a párom, hálistennek ő nem várja el hogy utána még csicskuljak a konyhában miközben ő vakarózik.

2022. szept. 22. 09:39
 44/87 anonim ***** válasza:
0%

Itt senkinek nincs humora, most komolyan a szóhasználaton akadt fenn valaki? :D

38-as voltam. Én vállalom a véleményem. Tudok főzni, mosni, takarítani. Még az ingjeimet is én vasalom ki, nem kell cseléd, nem halok éhen, nem maradok tiszta ruha nélkül nő nélkül. Ettől függetlenül, repülne egy olyan nő, aki semmit nem csinálna itthon és sosem várna haza főtt étellel, ez van.

2022. szept. 22. 10:49
 45/87 anonim ***** válasza:
100%

De mi az, hogy haza vár? Én nem várok haza senkit, mert 19.30 körül érek haza melóból. Férjem meg home office-ban van. Mégis hogy a tökömbe várnám haza? Ő vár haza engem, mondjuk főzni nem szokott, de nem is várom el tőle, hogy munka után még azzal szórakozzon. Hétvégén főz az, akinek épp van hozzá kedve, hétköznap meg rendelünk vagy eszünk gyrost, kínait vagy szendvicset.

Miért az az alapfelállás, hogy a nő otthon van, és nincs más dolga, mint az urát várni?

2022. szept. 22. 10:56
 46/87 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem az alapfelállás, csak egy nagyon gyakori eset.
2022. szept. 22. 11:03
 47/87 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon egyáltalán nem gyakori. A háztartások túlnyomó többbsége kétkeresős. Tehát pont ugyanolyan valószínűséggel ér haza előbb a férfi, mint a nő.
2022. szept. 22. 11:06
 48/87 anonim ***** válasza:
89%

Tehát akkor keresel annyit, hogy eltartsd az asszonyt, hogy ráérjen főzőcskézni mire hazaérsz?

Egyáltalán nem gyakori hogy a nő marhára ráér és nem dolgozik, kb csak pár rokkantnyugdíjas ismerősöm van akiknél így működik hogy órák óta otthon van mire a férje hazaér. Vagy ha a nő délelőttös műszakban volt, de akkor meg szerencsétlen reggel 6-tól lehúzott 8 órát, hadd ne kotyvasszon mikor hazaér...

2022. szept. 22. 11:35
 49/87 anonim ***** válasza:
34%
Gáz, de ugyanúgy az, ha egy férfi nem tud. Az a minimum, hogy egy felnőtt ember képes legyen ilyen formában is ellátni magát.
2022. okt. 4. 18:49
 50/87 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az a gáz ha ezen nem is akar változtatni. Es most nem arra gondolok hogy amikor reggeltől estig dolgozik, akkor még este alljon neki, hanem legalább néha.

Viszont ha otthon van, vagy csak 4 órában dolgozik, és ugy se akar, az gáz. Én se nagyon tudok, de ma már ez nem olyan nagy ördöngősség, megnézem mi van otthon, beirom googliba, aztán a feldobott halombol kiválasztom a legszimpatikusabbat vagy legegyszerűbbet

2022. okt. 4. 20:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!