Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra miert vannak kihaló félben az olyan kapcsolatok ahol a férfi a család fenntartó és több fizetést kap mint a nő?
Sajnos egyre többször látom itt,hogy a női a kommentelők azt írják,hogy nekik is van pénzük és nem akarják h a férfi legyen a fő kenyérkereső.
Ez miért van régen a 2000es évek körül még ez volt a norma.
Szerintem sokkal jobb volt az akkori rendszer és nem is volt olyan sok incel mint most.
61
Nem vagyok fideszes!
Multinál dolgozom, és 2x annyit keresek, mint az általad emlitett összeg!
🤷♀️
De aranyos! És ezt komolyan elhiszed? :D
Annyira nem vagyok Fideszes, hogy szívem szerint fejbelőném azt a disznót. 600 000 ft-ot keresek egy multinál mérnökként, 3 év tapasztalattal.
Lehet neked is tanulnod kellett volna inkább faszverés helyett és akkor nem lenne olyan hihetetlen.
64
Nekem még diplomám sincs, 🤣🤣csak 3 nyelven beszélek!
És ugy van meg a 600, multinál
#54: Édesf..szom!
Ugye tudod, hogy a statisztikákkal lehet úgy játszadozni, ahogy te szeretnéd és ki lehet hozni, hogy tetszőlegesen összemazsolázott országból (mondjuk javaslom Lichtensteint, Luxemburgot meg Monacot is belevenni a mintavételbe, de ha Hong Kongot is hozzácsapod, még jobb) ez a százalék bizony nagyobb.
De képzeld el, az afrikai kobaltbányában meg a távol-keleti rizsföldeken meg jóval kevesebb. És ha globális, akkor legyen már a statisztika globális.
Amúgy meg nincsenek túl nagy álmok, csak kevés akaraterő és kitartás. Lehet több nyelven beszélni folyékonyan és ki lehet ütni az echte svájci meg echte svéd meg echte norvég csajokat a nyeregből és kelet-európai, Corvinuson végzett kiscsajként menni fejlett nyugatra férjet fogni. Egyeseknek be is jön, valamivel többnek, mint Hollywoodban az amerikai álom. De azért ez sem életpálya, ez sem szerencsés "A" terv.
Arról nem beszélve, hogy csini légikísérőként vagy egy elit vendéglátóipari egységben (nem éjszakai lebujban) vagy akár múzeumi, színházi recepciós lányként is az embertömeg és összetétel miatt jóval több esélyed van rá, mintha te azzal próbálsz feminiáciként felvágni, hogy márpedig neked mesterdiplomád meg PhD-d van meg felsővezető is voltál már, mert nagyon sok olyan, kelet-európai nőkre nyitott nyugati férfi van, akit ezek pont nem érdekelnek, csak az, hogy mennyire vagy cuki, aranyos és mit tudsz az ágyban. Meg persze igen, számít a diszkréció, intelligencia (akár úgy is, hogy ha buta vagy, akkor kussolj és ne égesd őt), de a lexikális és szakmai tudásodat tartsd meg a HR-eseidnek. Az önérzetedet meg kend a hajadra. Nyilván lábtörlő ne legyél, mert nem éri meg, de tudd, hol a helyed egy ilyen kapcsolatban és nem a nyúl viszi a puskát.
#54: "nem várható el valakitől, aki a tehetsége, készségei által többre lenne hivatott, hogy otthon maradjon ls 24/7 ganajozzon..."
Mindenkitől az várható el, amire rábólint, amire ígéretet tesz, amit elfogad.
Nem várható el a 8 általánost végzettől sem, hogy ne menjen el csomó helyre dolgozni, mert ő ragaszkodik ahhoz, hogy nagyon szépen rajzol és egyszer művész lesz belőle, addig meg próbál valahogy túlélni.
Viszont ha valaki orvosként azt mondja, hogy inkább 3 műszakban robotol a gyártósoron, amíg jön neki valami jó ajánlat Svájcból egy magánklinikáról, akkor ki...ottul elvárható tőle, hogy ugyanúgy teljesítsen, mint a többi, sőt, az is, hogy a félanalfabéta Bélától kevesebbet kelljen neki magyarázni, mert egy ilyen tudással rendelkező embertől elvárható, hogy jobban odateszi magát, ha már személyes döntésből ezt a munkát végzi. Mert attól, hogy szintjén aluli munka, még munka és ő választotta, ő tett ígéretet arra, hogy legjobb tudása szerint fog teljesíteni.
És nem lesz azért kivételezett, mert ő orvos, a félanalfabéta Béla meg a 8 általánost se fejezte be. A félanalfabéta Béla fog csúsztatást kapni, mert mindig időben bejön dolgozni meg mikor később jön a váltás úgy húz rá 20-30 perceket, hogy nem hápog miatta, hogy a tört órabért kapja meg és a csúsztatás meg 1-1 számára kedvező műszakcsere csekély jutalom azért cserébe, amennyit segít a főnöknek a szolgalelkűségével, aki szintén nehezen talál embert, mert ennyi pénzért ilyen munkára kevés a jó munkaerő, ellenben az ő munkájára jóval több jelentkező lenne, ha azt mondaná a cégnek, hogy ő ennyiért nem talál embert és meg se próbálja a lehetetlent.
"amúgy meg szerencsére azért van olyan férfi, akinek nem esik le az aranygyűrű az ujjáról azért, hogy ápolja a beteg partnerét, és magától csinálja."
Ügyesen összemosol dolgokat. Egy dolog a beteg partneredet ápolni, meg más dolog az állandó hisztikét hallgatni, amiért te mondjuk ugyanúgy végzed a házimunka FELÉT (patikamérlegen, szigorúan) akkor is, ha többet dolgozol több pénzért és a te lakásodban laktok (amiért nem kérsz tőle lakbért).
#59: "Pasi óhajára-sóhajára a pasi szülei mellett építkeztek, mindketten dolgoztak, de a nő nyakába szakadt az építkezéssel kapcsolatos összes munka (ügyintézés és pár fizikai munka is), és annyi volt a gond, hogy ezek után nem minden nap volt energiája szexhez, hanem 4x..."
Ilyen történeteket én is ismerek.
Csak nem mindegy, hogy a szépfiú még a cementeszsákot is a nővel cipelteti, meg mellette ugyanúgy főzeti a kaját meg foglalkozzon a gyerekkel is, aztán tegye szét a lábát, de lehetne aktívabb is az ágyban, mert ilyenek is vannak.
Vagy őhercegnősége le lesz rángatva a realitások talajára, hogy a szülők mellett a telek ingyen van, az őrzés is ingyen van (el nem tudod képzelni mennyi építési anyagot lopnak), ráadásul mivel őhercegnősége nem szeret annyira főzni, az anyósnak meg mindegy, hogy +2 személyre főz még, ezért ez is emellett szól. Ráadásul ha "pulya" is volt tervezve, akkor a bébiszitter is ingyen van.
Aztán a férfi, aki esetleg még dolgozott is, rátestálta a nőre az adminisztratív feladatokat, meg olyan fizikai munkákat, hogy adja ide a kalapácsot, adja fel a csavarhúzót, de még olyan durvákat is, hogy adogassa már a téglákat pedig szegény pont most volt körmösnél, aztán tök frusztrált lett tőle, már a TikTok görgetés sem esett úgy jól neki, így bár nedvesedett (azt nem lehet letagadni), de durcás fejjel befordult az ágy másik végébe és összeszorította a combját.
Ha már a kapcsolat elején ezt a manipulatív, taktikázós játszmát játssza, lehet hogy én is elgondolkoznék rajta, hogy ilyen nővel akarjam-e összekötni az életemet.
Mert engem visszautasíthat durciból. De a gyerekkel is durcizni fog, mikor éjjelente 6x fog kelleni felkelnie hozzá és nem tudja, hogy miért sír?
Vagy idegbetegen megrángatja, hogy "Miért sírsz te kis féreg?"
Vagy ráüvölt, amikor harmadszor öltözik át, az előző ruhája még mosásban van és megint lehányja vagy leprüszköli őt a gyerek?
Nagyon nem mindegy a két szituáció.
"A nő cuccainak kell sok hely. Miatta nagyobb lakás.
A nő a kényesebb, hogy milyen a fekvése, mennyire világos a nappali, milyen a lokáció, milyen a környék, stb."
Ennyi hülyeséget összehordani. Most költöztem, és apám kérdezte, hogy ugye nem egy leárnyékolt, sötét lakásba. Szerintem minden racionálisan gondolkodó, értelmes embert érdekel, hogy milyen tájolású egy lakás, mint mondtam épp eladtam egyet. És akit nem érdekel a lokáció (közlekedés, orvos stb.), az nem kevés igényű, hanem élhetetlen hülye, aki nem képes előre gondolkodni. Utazni meg férfiak is szeretnek, pl. a fent említett apám. Bár én nőként azt gondolom, hogy tengerparton feküdni nem utazás, városnézést pedig igenis szeretnek a férfiak is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!