Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra miert vannak kihaló félben az olyan kapcsolatok ahol a férfi a család fenntartó és több fizetést kap mint a nő?
Sajnos egyre többször látom itt,hogy a női a kommentelők azt írják,hogy nekik is van pénzük és nem akarják h a férfi legyen a fő kenyérkereső.
Ez miért van régen a 2000es évek körül még ez volt a norma.
Szerintem sokkal jobb volt az akkori rendszer és nem is volt olyan sok incel mint most.
Ja szerintem is sokkal jobb volt birtokolni valakit és leszopatni két mosás között.
Hülye az az ember, aki egy szexrabszolgát akar etetni ahelyett, hogy egy keresőképes felnőtt társsal élne. Hülye az az ember, aki az egy fizetést választja kettő helyett, azért cserébe, hogy elvégezzék helyette azt a max 20 perc házimunkát.
Azért, mert a nők is kereshetnek annyit, mint egy férfi.
És miért ne tennék meg, ha lehet? Nem akarnak kiszolgáltatott helyzetben lenni ez által, hogy eltartottak, mert hamar megkapja a nő, hogy "eltartottalak, fizettem a fodrászt, a kozmetikust, az ételt, ruhákat stb stb."
Persze én is azt tartom normálisnak, hogy a férfi a családfenntartó, többet keressen mint a nő, de a nő is dolgozzon, hogy legyen több bevétel, ez által a közös kasszában is több van, mivel ha már családról beszélünk, akkor az minden közös, fele-fele arányban, így a házimunka, kiadások is feleződnek.
Sajnos már tényleg egyre kevesebb a mai világban, ahol a férfi a családfenntartó, pedig ez az egyik amire fel lehet nézni egy férfira, büszkén tekinteni rá, hogy igen ő valóban FÉRFI és a mi családunkért kel fel nap mint nap, hogy megadhassa azt, ami kell nekünk.
Emlékszem, mikor még gyerek voltam, apukám volt a családfenntartó, anyukám meg otthon volt a gyerekekkel. Mindig büszkén mondtam, hogy mi az apukám foglalkozása, örömmel vártuk haza munkából. Addig anyukám főzött otthon, vagy takarított, mosott és gyerekeket nevelt, míg gyesen volt.
Valahogy jobbnak látom ezt a felállást, a mai modern életvitel helyett, hogy már nincsenek javarészt meg ezek a normák.
Most kérem a lepontozásom, mert én inkább régimódi vagyok :) köszönöm!
Meséld el, miért kéne kevesebbet keresni a nőknek.
Ja, megvan! Kontrollt akarsz tartani és uralkodni.
17
Úgy lehet családfenntartónak nevezni a férfit, hogy eleve többet keres a nőnél. Tehát aki több pénzt visz haza, az a férfi, így javarészt neki köszönhetően marad fenn a család anyagi jóléte. A férfi fizetéséből több mindenre futja. A nő pénze meg csak a plusz hozzá. Így is lehet családfenntartó a férfi.
18
Miért keresne "eleve" többet? Itt buktad a dolgot. Kapásból jópár párt tudok a környezetemből, ahol a feleség keres többet.
És attól, hogy egy kicsit többet keres, még nem lesz családfenntartó.
Nézzd már meg a KSH adatait. Egy újabb idióta vagy, aki szerint a nők 200 ezret keresnek, a férfiak meg egy milliót.
19
a mai világban igen, van ahol a nő többet keres. Ez a modern világ.
Amiről én írtam, az a régi életvitel, a hagyományos családmodell és úgy gondolom, hogy ez a normális felállás egy családban. Régimódi.
De ettől függetlenül nem vetem meg más véleményét, gondolkodás módját erről a témáról. Ki ki döntse el maga, neki mi a jó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!