Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra miert vannak kihaló félben az olyan kapcsolatok ahol a férfi a család fenntartó és több fizetést kap mint a nő?
Sajnos egyre többször látom itt,hogy a női a kommentelők azt írják,hogy nekik is van pénzük és nem akarják h a férfi legyen a fő kenyérkereső.
Ez miért van régen a 2000es évek körül még ez volt a norma.
Szerintem sokkal jobb volt az akkori rendszer és nem is volt olyan sok incel mint most.
#45: "apuci dobbant, mert jött egy fiatalabb nőci, a feleség, akinek meg sokszor semmi bűne nem volt (nem volt kevesebb szex, nem hagyta el magát, nem volt házisárkány), ott áll csupasz popsival, egy kevés fizus munkával vagy akár nulla munkatapasztalattal..."
Ezt valami női magazinban olvastad?
Mert én a környezetemben azt tapasztaltam, hogy legtöbbször igenis problémák voltak már a házasságban, esetleg maga az ismerkedés, összekerülés is ráhatással történt, nem volt nagy szerelem kettőjük között.
Aztán a férfi szívta meg a végén legtöbbször, csak ezt a részét már nem követték nyomon, mert nem volt akkora szenzáció meg pletyakaforrás a lakótelepen, hogy a Józsi lakását vagy ha jó ügyvédje volt csak a felét (mert az is divat volt ám akkoriban, hogy a lakás fele a nő nevén volt függetlenül attól, hogy mennyit tett bele ő vagy a családja, meg a kocsi is sokszor a nő nevén volt, igaz, az jogi kiskapu miatt, mert úgy kijátszható volt a gyorshajtási bünti) vitte az asszony.
Meg rengeteg férfi hajléktalan lett akkoriban. Mert az öregecske asszonyka azért csak megoldotta, hogy ne kerüljön utcára.
Arról nem beszélve, hogy a fiatalabb nőci legtöbbször kaland volt, akinek akkor lett jelentősége, amikor épp a feleség akart lelépni.
"Egyébként nem az ellen ágál senki, hogy a férj többet keressen"
Hát persze, hogy nem. Én sem ágálnék az ellen, ha ezáltal magasabb életszínvonalon élnéNK KETTEN.
"hanem az ellen, hogy kiszolgáltatva legyünk egy férfinek, illetve hogyha jobb vagyok a munkában, mint a háziasszonykodásban, ne legyek mégis hazazavarva főzőcskézni meg padlót súrolni 24/7 csak azért, mert pár hímsoviniszta szerint az női munka."
Ennyi erővel szexelni is össze lehet járni. Elhiheted, hogy a férfi sem azért lelkizik, viseli el a nyűgödet, tartja észben az évfordulókat, hónapfordulókat, jópofizik az anyóssal meg gondoskodik rólad, amikor beteg vagy és számol be arról, hogyan telt a napja, meg érdeklődik random dolgokról mielőtt jönne a "magadtól sosem kérdezed meg" című lemez, mert ez a hobbija meg úgy vágyott már egy púpra a hátán.
Hanem mert elfogadta, hogy egy házasság, párkapcsolat a kompromisszumokról szól és megteszi ezt a feleségének, párjának, aki cserébe meg gondoskodik róla, elvégzi a házimunkát, ha gyerekük lesz, akkor foglalkozik vele, hogy ne kelljen havi fizetésért bébiszitterre költeni meg ne az asszony tartsa el a férfit, stb.
#50: "Ha egy nő azt mondaná, keresek egy férfit, aki legalább havi 1 millát keres, és eltart engem, cserébe otthon maradok, vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket, hát hogy fel lennétek háborodva! Mert micsoda ingyenélő! Meg aranyásó, aki csak a pénzét szereti a férfinak."
Én nem lennék felháborodva. Sok sikert kívánnék neki megtalálni abból az 5%-ból (kb. ennyi keres ennyit vagy fölötte) azt aki
- korban hozzáillő.
- tetszik neki külsőre.
- nem meleg.
- nem él már párkapcsolatban.
- hűséges.
- személyiségileg is oké.
És csak akkor oltogatnám, amikor itt ír ki kérdést, meg itt rinyál és hisztizik, hogy neki tök átlagos elvárásai vannak. Akkor visszaküldeném matekórára általános iskolába, hogy tisztában legyen az átlag fogalmával.
Ha pedig nekem lenne ekkora jövedelmem, akkor elvárásaim is lennének vele szemben. Amellett, hogy külsőre tetszik, nem flörtölhetne idegen férfiakkal, szeretnie kéne a szexet, ha észrevenném rajta, hogy húzza a száját, akkor kiadnám az útját, hiszen nem várhatnám el, hogy összeszorított foggal viseljen el, azt akarnám, hogy kívánja a gyönyörű testemet, hogy meg legyen őrülve értem. Nem örülnék neki, ha hisztis és finnyás lenne, akkor sok helyre nem vinném őt magammal. Ha buta lenne, akkor társaságban meg kellene tanulnia kussolni és cukin mosolyogni, hogy ne hozzon szégyenbe.
És mindenben hűséges társamnak lenni.
"Csak annak tényleg az a veszélye, ha apuka megunja a nőt, akkor a nő mit csinál? Hogy tartja el magát meg a gyerekeit, ha a férfi lelép egy fiatalabb nővel?"
Én férfiként megbízok benned, hogy tőlem van a gyerek, hogy nem lépsz le vele és nem követelsz rajtam életem végéig gyerektartást, miközben egy másik férfi, aki éppen dug téged, több időt tölt a gyerekemmel, mint én.
Neked is meg kell bíznod bennem, hogy nem lépek le egy fiatalabb nővel.
Amúgy is ez a "fiatalabb nővel lelépés" ez nem tudom honnan jött, de semmi realitása nem volt soha. A férfi maximum megdugja a fiatalabb nőt, de a feleségével marad a fiatalabb nő legnagyobb bánatára. Ha meg gyereket csinál a fiatalabb nőnek (és nem csak a fiatalabb nő kamuzza be bosszúból), akkor az asszony dobja ki általában őt és fizetheti két helyre a gyerektartást, mert egy asszony által kidobott lúzer férfi már nem lesz annyira vonzó a fiatalabb nő szemében, mint az, akit elcsábít az idősebb riválisától.
"Ha meg a nő is tanult, akkor nem elégszik meg a háztartásbeli szereppel."
Ha jól is keres a tanultságával, akkor felesben is fizethetik a házvezetőnőt meg rendelhetnek kaját. Ha viszont csak lexikális tudása van és ugyanannyi munka elérhető számára, mint bárkinek sima érettségivel, amiből az Aldi a legjobban fizető, de oda meg derogál diplomával menni, akkor nem kéne ennyire elitistának lenni.
52: nem azt írtam, hogy egyáltalán nem házimunkázom, vagy hogy a nőknek nem kellene, hanem azt, hogy nem várható el valakitől, aki a tehetsége, készségei által többre lenne hivatott, hogy otthon maradjon ls 24/7 ganajozzon...
amúgy meg szerencsére azért van olyan férfi, akinek nem esik le az aranygyűrű az ujjáról azért, hogy ápolja a beteg partnerét, és magától csinálja. Amelyik csak a p...ért, az egy véglény, aki kell a radai rossebnek.
Nekem is több ilyen ismerősöm van. Ez az egyik fő ok, amiért nem akarok gyereket. Láttam őket szenvedni gyerekkel a férjük nélkül, aki eközben élte a világát boldogan. Inkább nem kockáztatok.
54
Nem jól gondolod. Azt a 2 ezer eurót a magyar bérekhez viszonyítsd, ne a külföldihet. Ott a kérdező is sokkal többet keresne és nem kéne senkit kiszolgálni a megélhetésért.
"Napjainkra miert vannak kihaló félben az olyan kapcsolatok ahol a férfi a család fenntartó és több fizetést kap mint a nő?"
Mert a férfiak b*sznak tanulni! Aztán persze szarabbul keresnek, es a nőket hibaztatjak, akik meg amugy kemenyen tanultak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!