Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Napjainkra miert vannak kihaló félben az olyan kapcsolatok ahol a férfi a család fenntartó és több fizetést kap mint a nő?
Sajnos egyre többször látom itt,hogy a női a kommentelők azt írják,hogy nekik is van pénzük és nem akarják h a férfi legyen a fő kenyérkereső.
Ez miért van régen a 2000es évek körül még ez volt a norma.
Szerintem sokkal jobb volt az akkori rendszer és nem is volt olyan sok incel mint most.
Mit kell ezen csodálkozni?
A nők is megkaphatják ugyanazt a végzettséget és megkaphatják ugyanazt az állást és ugyanazt a pozíciót mint a férfiak.----> ergo kereshetnek ugyanannyit, vagy többet is.
Több munkahelyen is dolgoztam már, nők férfiak vegyesen, volt ahol csak nők voltak magasabb pozícióban. Sőt van ahol kifejezetten megbízhatóbbnak látják őket.
Néha úgy érzem mintha az emberek valami kis burokban élnének és nem mozdulnának ki a világba...
"De döbbenetesen sok hímnemű egész egyszerűen megfeledkezik a gyerekeiről. Nem fizet, nem segít a nevelésben.":
De miért is tennék, amikor ők is kényszerből mentek bele ebbe egyrészt a társadalmi státusz, másrészt a stabil szexhez jutás miatt. Egy fiatal férfi optimálisan végigpróbálna előbb több nőt is, hogy aztán a legjobbal összejöjjön hosszú távra, amikor a kalandozást már megunta kb 40 éves korára.
Igazából nem is a 2000 -es évekbe kéne visszamenni, hanem inkább az 50 -es évekbe, amikor a "kalandozás" még nem volt opció a legmagasabb értékű férfiaknak sem (kivéve prostikkal persze)
6#
Azért mert ha du.ni tud és gyereket csinálni, akkor vállalja a felelősséget. Stabil szex? Akkor fizessen minden héten többször prostit. Az ilyen pasik a legalja.
7: Ez a férfi genetika. Egyébként az 50 -es években valóban így történt és az a társadalom működött. Nem mondom persze, hogy az lenne a legjobb.
Tegyük fel, hogy az állam különböző eszközökkel biztosítja, hogy a munkaerőpiac mellett a párkapcsolati piac is egyenlő legyen a nemek között. Máris működne minden, mivel családot csak azok a férfiak alapítanának, akik tényleg akarnák ezt.. és 10 év + 50 nő után minden férfi akarja szerintem.
Nem akarok egy férfinak kiszolgáltatva lenni, aki azt hiszi, hogy majd ha ő keres többet és miatta jobb az életem, akkor elviselem, hogy pl. fizikailag, lelkileg bántalmaz, megcsal stb.
Meg mondjuk nem vagyok két bites és a munkámban keresem a kihívásokat, amit meg is fizetnek, különben halálra unnám magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!