Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
Vagy ők építettek le téged az undorító felfogásod miatt :D
Plusz mert egy csődtömeg vagy, aki mást hibáztat a saját életképtelensége miatt
"A legtöbb férfi lenézi a nőket csak nem ezt mutatja feléjük,"
Szuper, akkor viszont ne is akarjanak tőlük semmit.
Különben nagyon hülye vagy, ha azt hiszed, hogy egy értelmesebb nő nem vágja le azonnal, hogy egy magadfajta, embernek látszó hímnemű életforma semmire sem tartja őt, pusztán azért, mert nő.
Hű, de rossz lehet fizetni egy kósza numeráért.
Tudod a legtöbb jó pasinak erre nincs szüksége.
Sőőőt még a csúnyább nők előtt is 100-an állnak sorba.
Te miért akarod hajlítani a valóságot az életemben? Én hagytam ott őket - hozzátenném páran még mai napig írkálnak nekem, főleg mióta magas beosztásban vagyok - mivel elvette a p*na az eszüket és nem vágytam az ilyen hozzátok hasonló nőkre akiket elhoztak a közös estékre.
Nem a véleményére kíváncsi a férfi, a testét akarja használni
Miért lenne rossz? Érted is fizetni kell , elvinni étterembe, nyaralni, néha ajándékot venni és a többi. És nem nyújtasz olyat mint egy fizetett, nagy valószínűséggel nem is nézel ki úgy.
A csúnya nők meg nem érdekelnek. A csinos nők is csak a testükért, a csúnya nők semmit nem nyújthatnak.
Szeretnéd te ha lenne pina a közeledben.
Hát persze, hogy te vagy aki megszakította a kapcsolatot. Ki más.
Továbbra is azt hiszel amit szeretnél ez ügyben.
És amúgy igen, szeretném ha lenne a közelemben egy, napi egyszer jó hasznát venném. Csak sajnos tartozik hozzá egy okoskodó nő is.
Értem nem kell fizetni. Soha nem is kellett.
Őszintén , valahogy nem is bánom, hogy nem úgy nézek ki mint egy prosti. Szép is lenne.
Teljesen átlagos vagyok. Nem is tagadom. De ezt sem bánom.
Egy ostoba kotonszökevénynek ezt hiába is magyarázom.
Amúgy édesanyádról is így vélekedsz?
"Nem a véleményére kíváncsi a férfi, a testét akarja használni"
Maximum akarNÁ, de az általa ignorált véleménynek köszönhetően erre sohasem lesz lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!