Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért vagytok kiakadv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért vagytok kiakadva, ha a nő nem ír vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem provokációnak szánom, hanem komolyan érdekel.

Ha kapok levelet egy olyan személytől, akinek az írásképe botrányos, a helyesírást hírből sem ismeri/dohányzik, pedig az én adatlapomon egyértelműen látszik, hogy nálam az kizáró ok/a stílusa kifejezetten taszít stb... akkor nem fogok válaszolni.

Annak írok vissza, aki felkeltette az érdeklődésemet. Mégis, elég gyakran előfordul felháborodott és/vagy trágár levél azért, mert nem válaszoltam. Ilyenkor persze csak még jobban örülök, hogy az adott személlyel nem vettem fel a kapcsolatot korábban.

2020. nov. 1. 21:42
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
58%
Én úgy gondolom, hogy ha akár szóban, akár levélben kulturáltan megszólítanak, akkor illik válaszolnom. Lehet, hogy régimódi vagyok. F
2020. nov. 1. 21:44
 2/33 Noren1989 ***** válasza:
82%
Nem vagyok kiakadva. Megszoktam.
2020. nov. 1. 21:46
 3/33 anonim ***** válasza:
65%
Hamár veszem a fáradságot hogy 4-5 mondatban beszéljek magamról, hogy felkeltsem az érdeklődését, akkor szerintem elvárható, hogy legalább 3 szót be ctrl+c ctrl+v-ze, hogy "Bocs de nem".
2020. nov. 1. 21:53
 4/33 A kérdező kommentje:

Most jobban belegondoltam, és tényleg jogos a válasz. Viszont az is elvárható lenne, hogy elolvassa az adatlapomat és ne írjon dohányzóként. Ha egy ilyen személynek nem válaszolok, az szerintem nem bunkóság.

Ha valaki csak szimplán nem tetszik, nekik illene, ahogy a válaszokból leszűrtem.

2020. nov. 1. 22:00
 5/33 anonim ***** válasza:
83%

"Én úgy gondolom, hogy ha akár szóban, akár levélben kulturáltan megszólítanak, akkor illik válaszolnom. "

Igen, de abban az esetben nem, és én sem válaszolnék, ha egyértelműen kiderül az adatlapomról, hogy nem őt keresem vagy valami nagyon elborult az illető. Pl. huszonéves diplomás budapesti nőként rám ír egy 8 általánost végzett 50 éves 200 kilométerről. Az ilyenek mire gondolnak?

2020. nov. 1. 22:05
 6/33 anonim ***** válasza:
14%

Mert képmutató, álszent és hazug dolgokat állítasz.

Legalább anonim legyél már őszinte!

Nem írsz vissza, mert nem elég jóképű az illető.

2020. nov. 1. 22:16
 7/33 anonim ***** válasza:
88%

Viszont az is elvárható lenne, hogy elolvassa az adatlapomat és ne írjon dohányzóként. Ha egy ilyen személynek nem válaszolok, az szerintem nem bunkóság.

Ez igaz. :) De tudod a legtöbb férfi mindenkire ráír hátha lesz valami alapon. Mert nem válogathat, ami jut azzal kell beérnie.

2020. nov. 1. 22:21
 8/33 anonim ***** válasza:
90%

A pár mondatra talán még illik válaszolni, de egy szia mizura minek? A legtöbb ilyen volt, egy mondatot nem bírtak leírni.

Én sokszor azért nem válaszoltam, mert a legtöbb esetben, ha megírtam, hogy bocs nem, akkor jött a szokásos kva, bekébzelt vagy adj egy esélyt...ect...😒 Előbb utóbb megunja ezt is az ember.

N

2020. nov. 1. 22:27
 9/33 anonim ***** válasza:
76%

Normális stílusban, adatlapot átnézve írtam a lányokra, így is sokszor nem jött válasz.

Nem hőbörögtem nekik, rájöttem jobb így mindkettőnknek. A megfelelő véleményt levontam.

Szerintem alap, ha kapok egy normális hangvételű levelet, de nem tetszik a másik, ezt megírom. Én válaszoltam azoknak a lányoknak, akik írtak nekem, de én nem őket kerestem. Így lenne fair.

2020. nov. 1. 22:32
 10/33 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok az online ismerkedés híve, de a facebook-ból kiindulva a lányok mindennap kapják a kéretlen üzeneteket is, láttam. Exem mutatta annó :)

Elég fárasztó lehet, naponta 20-30 különböző embertől üzenetet kapni, én sem írnék vissza... csak annak, aki érdekes lehet a számomra.

Ha egy nő nem reagál, akkor okkal. Hagyni kell, nem pedig erőszakoskodni tovább, mert csak magad járatod le vele.

30F

2020. nov. 1. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!