Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért nem írtok vissza az online társkeresőkön az olyan 30 év körüli férfiaknak, akik akár egy kicsit is elkezdtek kopaszodni? Az alábbiak közül mi ennek az oka?
Ja, mert gondolom a kopaszodáson kívül minden oké nálad, ugye?
Látszik a képeken a kocsid? Órád? Trópusi nyaralások?
Míg fent voltam, visszaírtam nekik, hogy bocs, nem őket keresem. De nem akartam megbántani senkit azzal, hogy elmondom, taszít a kopaszodás, mert nem tehet róla. De attól még engem ugyanúgy taszít.
Vagy legyen rendes haja, vagy tolja le szerintem.
Nem helyesek a kopasz pasik? Ugyan!!!
Én csak akkor nem írtam vissza, ha már durva mértékű a kopaszodás és nem vágatja le a haját, hanem próbál valami frizurát csinálni, meg takargatni, de nagyon béna. Általában ott más baj is van.
Amúgy sok pasi már 23-26 között elkezd kopaszodni.. A mostani párom sem teljesen kopasz, de már elég mikiegeres, úgyhogy heti 2x rövidre nyírja, 29 éves. Amúgy pedig egy humoros, ápolt pasas. Szerintem nem ezen múlik.
A kopaszsàg nem zavar, ha az illető tudja hordani (letolja ahelyett, hogy trükközget vele).
Ha ez így van, akkor ott màs a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!