Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nőként regisztráltatok már társkeresőre kíváncsiságból?
Sziasztok! Én most regisztráltam be egy kamu profillal nőként a társkeresőre, hogy megnézzem mennyire is nehéz a nőknek, és miért sírnak állandóan hogy ők nem találnak társat az interneten, sőt némelyik női ismerősöm fel se regisztrál, mert állítása szerint hülyék vannak ott.
Nos ...
Egy átlagos profilképet raktam ki, filterek nélkül, tehát nem a bombanőt.
A csaj kora 30 volt. pár óra alatt 40!!! üzenetet kaptam és több mint 99+ kedvelést.
Az üzenetek között voltak jobban megírtak, nem annyira jók, de összességében 10 ből 6 üzenet teljesen korrekten személyre szabottan írt volt, nem másolt, nem bántó, nem farokküldős.
A profilokat is végig böngésztem, még férfiként is teljesen normális pasi volt a legtöbb, normálisan kitöltve.
Na most én férfiként vért izzadok azért, hogy 50 nőből 1 is egyáltalán reagáljon bármit is. Régen csináltam ilyen botokat, amik üzenetet küldenek a nőknek, meg likeolja őket, csak kíváncsiságból. 1000 nőből 200 nézett rá a profilomra, ebből 0 beszélgetés lett.
Szóval kicsit már elegem van ebből. A nők is megpróbálhatnák egy napra férfiként, lehet utána normálisabbak lennének.
És van aki azt mondja, hogy 40 üzenetből nem lehet ismerkedni, ez hülyeség. A facebookot minden nőnek van ideje nyomkodni, egy társkeresőn is ha eltöltenének pár órát mindenkivel tudnának beszélgetni. Szóval ez csak kifogás és lustaság, mert ők 5 perc alatt akarnak tökéletest találni.
Na szóval ennyi :) Lehet inkább meleg leszek, mert a férfiak normálisabbak mint a nők.
Kétlem. Levelezz is azokkal a nprmalisnak tünö sracokkal
-a legtöbb 200 km ekröl irogat hogy majd szeribte ö utazgat egyik varosbol a masikba mindenhol egy kosza kettyintesre
- atöbbinek foga sincs vagy elhizott büdös stb
-a tovabbiaknak nöje van csak nem mondja el de honapokig tart vele talalkozot egyeztetni
- van aki évekig csak irogatna es online tarsat keres valojaban de meg nem mozdulna a vilagert sem
Meg stb
Sokan nem látják be, hogy a férfiak miatt működnek a társkeresők, mert a nők azon kívül, hogy felregisztrálnak mint egy dísz, sok mindent nem tesznek hozzá. Sajnos a nők úgy gondolják, hogy ők már megtettek mindent azzal, hogy felregisztráltak, innentől kezdve pedig a pasi dolga mindent intézni. A beszélgetést, a randira hívást, stb ... Pedig ez nem így van.
A statisztikák is eléggé rosszak.
1000 nőből kb 300 van aki rendszeresen belép. Ebből a 300 ból kb 50 van aki válaszol az üzenetekre is. Tehát alapból 95%-os hátrányból indulsz és ebből az 5 százalékból próbálj meg randit kihozni. :D
Szóval el van rontva rendesen.
Én fiatalabb jó külsejű nőként társkeresőztem több évig.
Elfogultság nélkül írom, valóban akadtak normális srácok, akik komolyat akarnának, de mindegyiknek volt valami baja. Ne feledkezzünk el arról a tényről sem, hogy a fent lévő férfiak fele impotens vagy mini méretű. Mentális gondok, érzelmileg labilis emberek stb...
Férjet/feleséget ott nem lehet találni, vagy 1000-ből 1-nek sikerül.
Édes faxom! Kit érdekel, hogy a virtuális világban mi zajlik??
Nekem meg van egy farmom, 20 tehénnel, 8 kecskével, most jött össze a pénz a bányára. Nem is értem, hogy a gazdálkodók mit nyígnak állandóan, hogy nem lehet ebből megélni!
De tudod mit? Műttesd magad nővé! Eggyel kevesebb incel lesz, eggyel több nő, aki bármit bevállal, és mindenki nyert!
6-os , mi az , hogy mini méretű? Másrészt meg senki sem tökéletes. Nők közül is mennyi ilyen van aztán meg jól néz ki.
7- érthetően nem fogok semmit bescreenshotolni, én nem bűnügyi helyszínelő vagyok. Muszáj lesz elhinned nekem :D
8, hát hidd el nőnek jobb lenni ezen a téren. Én nem vagyok incel, csak egy átlagos fiú aki már unja, hogy nem talál társat, pedig nincs velem gond. Engem miért nem tud úgy megtalálni a szerelem mint másokat akik a közértben ismerik meg szeletelt sonka kérése mellett a feleségüket? :D
Régebben volt egy beszélgetős oldal, ahol ki kellett választani a nemedet, meg a partner nemét. Véletlenszerűen kaptál egy beszélgető partnert. Ott kipróbáltam magamat nőként. :D
Volt egy csávó, akivel eldumáltam a pc-s játékokról, filmekről, zenékről, egyéb dolgokról. Közben ezerrel küldtem az emoji-ket, hogy hitelesnek látszódjon. Írta, hogy adjam meg neki a face fiókomat. Próbáltam kitérni előle, de annyira nyomulós lett, hogy leléptem. Azóta nem csináltam ilyent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!