Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nőként regisztráltatok már társkeresőre kíváncsiságból?
Sziasztok! Én most regisztráltam be egy kamu profillal nőként a társkeresőre, hogy megnézzem mennyire is nehéz a nőknek, és miért sírnak állandóan hogy ők nem találnak társat az interneten, sőt némelyik női ismerősöm fel se regisztrál, mert állítása szerint hülyék vannak ott.
Nos ...
Egy átlagos profilképet raktam ki, filterek nélkül, tehát nem a bombanőt.
A csaj kora 30 volt. pár óra alatt 40!!! üzenetet kaptam és több mint 99+ kedvelést.
Az üzenetek között voltak jobban megírtak, nem annyira jók, de összességében 10 ből 6 üzenet teljesen korrekten személyre szabottan írt volt, nem másolt, nem bántó, nem farokküldős.
A profilokat is végig böngésztem, még férfiként is teljesen normális pasi volt a legtöbb, normálisan kitöltve.
Na most én férfiként vért izzadok azért, hogy 50 nőből 1 is egyáltalán reagáljon bármit is. Régen csináltam ilyen botokat, amik üzenetet küldenek a nőknek, meg likeolja őket, csak kíváncsiságból. 1000 nőből 200 nézett rá a profilomra, ebből 0 beszélgetés lett.
Szóval kicsit már elegem van ebből. A nők is megpróbálhatnák egy napra férfiként, lehet utána normálisabbak lennének.
És van aki azt mondja, hogy 40 üzenetből nem lehet ismerkedni, ez hülyeség. A facebookot minden nőnek van ideje nyomkodni, egy társkeresőn is ha eltöltenének pár órát mindenkivel tudnának beszélgetni. Szóval ez csak kifogás és lustaság, mert ők 5 perc alatt akarnak tökéletest találni.
Na szóval ennyi :) Lehet inkább meleg leszek, mert a férfiak normálisabbak mint a nők.
Nem lehet, hogy a társkeresőkön aktív normális nő is mind férfi és azért nem randizik a végén?
És igazából férfiak szorakzotatnak férfiakat?
Nos, én nő vagyok és nőként vagyok fenn társkeresőn. Hogy a huszonéves lányok esetében mi van, azt nem tudom. De ha már rég elmúltál harminc, akkor azért a felhozatal elég gyászos. Olyanok, akiket ti egy profil alapján normálisnak tartanátok, valójában teljesen kattosak. Volt a múltkor egy randim, a fotókon egész jól nézett ki a pasi. (Átlagos negyvenes, semmi extra, ennél többre nem is vágynék.) Találkoztunk. Rám mosolygott és akkor láttam hogy csúnyák, ápolatlanok a fogai. Elindultunk a kávézóba, hát olyan furán mozgott, mint Quasimodo. Vontatottan beszélt és elég unalmas volt, írásban könnyebb volt kommunikálni vele. Ezek a dolgok például nem jönnek ki soha egy profil alapján.
Egy másik pasi meg sokkal öregebb volt, mint ami a profilképén látszik. És még sorolhatnám.
Már ne is haragudj, de a pasik a szolid természetes sminkre is azt hiszik, hogy sminkeletlen, pont nem egy pasi véleményére vagyok kíváncsi egy adatlapról,hogy szerinted ki a heyes meg a normális.
Másfelől minden csak randi után derül ki, még a levelezés is csak olyan első szűrő.
Én már telefonhíváskor a hangja alapján is sok mindent leszűrök, de te férfiként ezt sem tudod megtenni.
Szóval ez az egész egy nagy butaság, lehetne annyi eszed, hogy nem vonsz le következtetéseket a másik nemre vonatkozólag egy kamuprofil alapján.
Ja és még egy: külsőre átlagos nő vagyok, és külsőre átlagos férfit keresek. De ettől még nem jön be minden átlagos pasi. Ugyanúgy csak azzal tudok összejönni, akiben van valami vonzó. Lehet alacsony, lehet pocakos, lehet őszülő vagy kopasz, de NEKEM legyen benne valami vonzó. Ezt nem tudom, miért nem lehet megérteni és miért hiszitek azt, hogy ha egy nő elutasít benneteket, akkor ő egészen biztosan Rájengosszligot várja.
Pont azért nem tudok ilyen vackokon ismerkedni, mert képtelenség kiszűrni pár levél után, hogy ki "normalis".
Olyan, mint amikor fontos levelet vársz, és ezer spam közül kell kiválogatni. Megnyitod, szia-mizu, pár szót váltasz, kiderül, hogy gázos, ban, jöhet a következő. Ezredszer leírod, hogy igen, itt és itt dolgozol, nem, még nem alakult semmi, a kék a kedvenc színed, nincs kutyád, nem szereted a spenótot, ki hitte volna, csupa érdekfeszítő téma. Annyira rohadt unalmas egy nap után.
Megbeszélsz egy randit valakivel, akivel legalább értelmes pár levelet tudsz váltani. Készülsz, izgulsz, elmész a randira.
10-ből 9 katasztrófa. Másképp néz ki, unalmas, nyomulós, bunkó, kiderülnek kizáró okok, mint mondjuk elfelejtett szólni, hogy nős. Randi vége, oda a fél nap, az eredménye annyi, hogy újabb férfiban csalódtál. A környéken már hü.lyének (és persze ribinek) néznek, amiért minden nap a parkban róvod a köröket talpig csiniben, nehogy egy kávét ki kelljen fizetni. Inkább már én hívtam meg, csak tudjak leülni.
Pont ezek miatt töröltem magam, mielőtt olyan szinten megutálom a komplett férfi nemet, hogy képtelen legyek ismerkedni. Nem eredményes semmilyen formában. Rengeteg pocsék első randi, rengeteg csalódás, és nulla eredmény, több héten át.
Erre se időm, se energiám, és lelkileg is amortizál.
'Szóval kicsit már elegem van ebből. A nők is megpróbálhatnák egy napra férfiként, lehet utána normálisabbak lennének.'
Felesleges. Akkor sem ismerkednek olyannal, aki nem jön be.
Nem.
De egy jóképű férfi képével már igen.
És jöttek a levelek, és jöttek a válaszok. A saját képemmel lósz**arra sem jött válasz.
"érthetően nem fogok semmit bescreenshotolni"
Miért érthetően? Számomra pont érthetetlen, hogy mikor 2020 van, és eszméletlen könnyű mindent fényképpel igazolni, akkor nem csinálod meg. Ha lenne bizonyítékom, kérni sem kéne, adnám, hogy na látjátok.
#19 Mondjuk azért mert f**kalapság privát beszélgetéseket nyilvánossá tenni.
Ha ezt magadtól nem érzed az baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!