Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, nőként regisztráltato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nőként regisztráltatok már társkeresőre kíváncsiságból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én most regisztráltam be egy kamu profillal nőként a társkeresőre, hogy megnézzem mennyire is nehéz a nőknek, és miért sírnak állandóan hogy ők nem találnak társat az interneten, sőt némelyik női ismerősöm fel se regisztrál, mert állítása szerint hülyék vannak ott.

Nos ...

Egy átlagos profilképet raktam ki, filterek nélkül, tehát nem a bombanőt.

A csaj kora 30 volt. pár óra alatt 40!!! üzenetet kaptam és több mint 99+ kedvelést.

Az üzenetek között voltak jobban megírtak, nem annyira jók, de összességében 10 ből 6 üzenet teljesen korrekten személyre szabottan írt volt, nem másolt, nem bántó, nem farokküldős.

A profilokat is végig böngésztem, még férfiként is teljesen normális pasi volt a legtöbb, normálisan kitöltve.

Na most én férfiként vért izzadok azért, hogy 50 nőből 1 is egyáltalán reagáljon bármit is. Régen csináltam ilyen botokat, amik üzenetet küldenek a nőknek, meg likeolja őket, csak kíváncsiságból. 1000 nőből 200 nézett rá a profilomra, ebből 0 beszélgetés lett.

Szóval kicsit már elegem van ebből. A nők is megpróbálhatnák egy napra férfiként, lehet utána normálisabbak lennének.

És van aki azt mondja, hogy 40 üzenetből nem lehet ismerkedni, ez hülyeség. A facebookot minden nőnek van ideje nyomkodni, egy társkeresőn is ha eltöltenének pár órát mindenkivel tudnának beszélgetni. Szóval ez csak kifogás és lustaság, mert ők 5 perc alatt akarnak tökéletest találni.

Na szóval ennyi :) Lehet inkább meleg leszek, mert a férfiak normálisabbak mint a nők.

2020. okt. 25. 12:37
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

#29: Hát az attól függ, így látatlanban ezt nem lehet megmondani.

Van az a 47 éves nő, aki jól tartja magát és simán elmegy 30-40 közöttinek.

Van az a nő, aki már 35-40 évesen is 50 körülinek néz ki, de az éjszakai élet és az életmód tette ilyenné, amúgy igényes és ad magára. Ez a típus egy bizonyos férfirétegnek jön be és igen... ezek között van a legtöbb perverz.

Illetve van az, akinél van egy töréspont, amikor volt osztálytársként sem ismersz rá, annyira megcsúnyul, de a legtöbb ilyen szándékosan csúnyul meg, az elhízás (annak is előnytelen formája, ami ugye alkati kérdés is, de ahogy a cukorbeteg is ha élni akar inzulinozza magát, neki is illene kompenzálnia sporttal vagy megfelelő étkezéssel azt, hogy ha felszalad pár kiló (ami inkább 10-20-30) akkor nem bögyös-segges lesz, hanem telibeszart búvárruha.

Ehhez még hozzájön a Pistike frizura, ha valaha használ is sminket, kizárólag előnytelen módon.

És ha ez még nem lenne elég, akkor vagy a személyisége ultragáz (ami ebben a korban érthető, ha férfigyűlölő lett, de nem kéne neki se hangoztatni mert úgy jár, mint az itteni incelek).

Vagy ha még a személyisége normális, akkor az élethelyzete olyan, hogy (normális férfiként) egyszerre van benned sajnálat és gerinc, hogy annyira nem lehetsz kiéhezve, hogy összejössz egy olyannal, aki az egyetlen olyan nő talán eddigi életedben, aki nyílt lapokkal játszik, amikor nem akarsz tőle semmit, mert egy dolog, hogy valakit elfogadsz olyannak, amilyen, ha a múltjában a kútba ugrott (többször) és össze-vissza törte magát, de utólag már főleg nem ugrasz utána, ha gyerekkorodban elkerülted az efféle csapdákat.

Értem ez alatt a legrosszabb korban lévő gyerek(ek)et, az elmebeteg gyerekapját, a hiteleket, adósságokat, az idős, szintén problémás szülőt, akit már idősotthonba kéne adni és csak a gond van vele...

Így a férfi is inkább úgy dönt, hogy korrekt és felajánlja a szexet és a kötetlenséget de nem akarja bonyolítani az életét.

2020. okt. 26. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!