Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért vagytok kiakadva, ha a nő nem ír vissza társkeresőn?
Egyáltalán nem provokációnak szánom, hanem komolyan érdekel.
Ha kapok levelet egy olyan személytől, akinek az írásképe botrányos, a helyesírást hírből sem ismeri/dohányzik, pedig az én adatlapomon egyértelműen látszik, hogy nálam az kizáró ok/a stílusa kifejezetten taszít stb... akkor nem fogok válaszolni.
Annak írok vissza, aki felkeltette az érdeklődésemet. Mégis, elég gyakran előfordul felháborodott és/vagy trágár levél azért, mert nem válaszoltam. Ilyenkor persze csak még jobban örülök, hogy az adott személlyel nem vettem fel a kapcsolatot korábban.
30-
Érdekes, hogy nem ismerjük egymást, Te mégis egy litániát írsz a rossz tulajdonságaimról, és arról milyen vagyok, miért nincs pasim. Nem ezt hívják felszínességnek?
Fogalmad nincs róla milyen ember vagyok, milyen élethelyzeteket és elutasításokat éltem meg. Fogalmad nincs róla, hogy milyen háttérből érkezem.
Legfőképp azt írtam, hogy olyanoknak nem írok vissza, akik az adatlapomon levő dolgokat sem olvassák el és pl dohányzóként rám ír, mikor nálam az kizáró ok.
"bemasolni valami sablon elutasitast ha mar a masik szanta az idot, hogy normalisan rad ir"
1. Ettől neked miért lesz jobb? Komolyan.
2. Másik szánta az időt? Mennyit 7 másodpercet? Azt a k*rva. Ajándékkosarat nem vársz ezért?
3. Azért mert egy idegen odaböfög neked két sort, azért SEMMILYEN kötelezettséged nem lesz irányába.
"Neked meg a tobbsegnek a tokeletes kell, aki ket keppel es egy csajozos dumaval lebeszeli a bugyit rolad, mert nem vagy kepes az elvarasaidbol (csak kulsoseg) engedni es megnezni, hogy lehet eloben jobban nez ki, jo fej, jo pasi stb"
Hadd engedtessem már meg magamnak, hogy olyannal járjak, aki tetszik nekem. Köszi az engedélyt!
"Ha te a neten varsz el vonzalmat, akkor varazslo vagy. Mert a neten nem lesz vonzalom, max erdeklodes, jo beszelgetes. A vonzalom alapja pl a kisugarzas."
öhm? De? Látod képről is, hogy jóképű a illető, vagy kövér, ragyás, kancsal etc.
"ombecsuleset teszed tonkre, mert tul jonak gondolod magad es egy nemet sem vagy kepes irni."
A "nem és a válasz hiánya továbbra is ugyanazt jelenti. Most attól, hogy valaki visszaírja, hogy szia, nem, akkor te most jobb pasi leszel tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!