Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért vagytok kiakadva, ha a nő nem ír vissza társkeresőn?
Egyáltalán nem provokációnak szánom, hanem komolyan érdekel.
Ha kapok levelet egy olyan személytől, akinek az írásképe botrányos, a helyesírást hírből sem ismeri/dohányzik, pedig az én adatlapomon egyértelműen látszik, hogy nálam az kizáró ok/a stílusa kifejezetten taszít stb... akkor nem fogok válaszolni.
Annak írok vissza, aki felkeltette az érdeklődésemet. Mégis, elég gyakran előfordul felháborodott és/vagy trágár levél azért, mert nem válaszoltam. Ilyenkor persze csak még jobban örülök, hogy az adott személlyel nem vettem fel a kapcsolatot korábban.
Sokan energiát fektetnek abba, hogy szép, udvarias leveleket írjanak, ha lehet, egyedit, adatlapon leírtak vagy feltűntetett információk alapján is testreszabva stb... Kiábrándító ha egy csomó elküldött levél után soha nem jön válasz.
Van sejtésem arról, hogy azért, mert rengeteg otromba, udvariatlan, nemiszerves képeket tartalmazó levelet kell törölniük, vagy esetleg úgy gondolják: mással ismerkednek és nem reagálnak vissza.
Én nem tudom olyan jól ecsetelni, mint ahogy itt leírták (bár mondjuk női szemszögből is lehetne, mert ez itt most férfi szemszögből van leírva):
Nem vagyok kiakadva, örülök neki, hogy nem lett köztünk semmi, mert egy normális akármilyen rövid levélre, ha valaki nem válaszol, az számomra bunkó...
U.i.: Nem dohányzom. 😂
már volt ez a kérdés, szét is lett oltva a mucika, mert nem képes egy copy paste elutasítást sem írni blabla.
bunkó dolog nem válaszolni a normálisan közeledő pasiknak még akkor is, ha 2 mpndattal nem nyűgözte le a kicsi lelked.
ne legyél tipikus csaj, ne legyél bunkó
"Azon vagyok kiakadva, hogy még csak el sem olvasod az üzenetemet, mert a képeimről látod, hogy nem nézek ki tökéletesen. Úgy pedig azt sem tudhatod, hogy milyen a stílusom vagy a helyesírásom."
Ne haragudj, de ha valakinek nem jössz be, akkor minek foglalkozzon a stílusoddal, meg a helyesírásoddal? Tény, hogy nem a külső a legfontosabb, de ha nincs vonzalom, akkor az egész halálra van ítélve. Az ismerkedés nem jótékonyság. Mindenki olyannal szeretne lenni, akivel megvan az összhang ÉS vonzódik hozzá szexuálisan.
26
Neten hogy a fenebe alakul ki vonzalom par kep alapjan, jogy ot percet sem vagy hajlando beszelni ve? Ez csak kifogas, nem tarsat keresel, hanem egy tokeletes valamit. Ami nem letezik.
Aztan a pasikra van rasozva, hogy tulvalogatnak.
Azt már a képen is látod, hogy az illető
- kövér
- igénytelen
- rosszak a fogai
- egyszerűen nem jóképű
Utoljara.
Nalam egy jo bunkosagi szuro, ha max megnezi a profilom es le sem tojik. Ilyen no nem kell, sporolt az idombol, max eszembejut a sok nyafi, hogy hol van a normalis pasi. Amugy ro.dt megalazo erzes tud lenni, ha max megnez es egy bocsi, de nem et sem kepes irni, de mondom, magukat szurik ezzel.
Kifogas az van. Nem esik le a gyuru a kezedrol, bemasolni valami sablon elutasitast ha mar a masik szanta az idot, hogy normalisan rad ir. Mondom, a normalisak es nem a pocsmutogatok vagy szia cica szoveguek. Igen, baromi sok idot (van aki penzt) pazarol azert, hogy ilyeneknek megfeleljen es egy nyamvadt casual talk legyen belole es meg nem is talalkozasrol van szo. Idopazarlas.
Neked meg a tobbsegnek a tokeletes kell, aki ket keppel es egy csajozos dumaval lebeszeli a bugyit rolad, mert nem vagy kepes az elvarasaidbol (csak kulsoseg) engedni es megnezni, hogy lehet eloben jobban nez ki, jo fej, jo pasi stb
Magadnak sem adsz eselyt, hogy eloben megismerd, neki sem. Mert kifogas az van.
Ha te a neten varsz el vonzalmat, akkor varazslo vagy. Mert a neten nem lesz vonzalom, max erdeklodes, jo beszelgetes. A vonzalom alapja pl a kisugarzas.
Persze ha en ferfikent varok el notol valamit, vagy nem tetszik a kulseje, akkor nekem esik az osszes no, hogy ezert meg azert nincs baratnom, mocsok vagyok stb
Neked meg ezert nincs pasid. De mondom. A kifogast azt te is tudod gyartani es a tokeleteset elvarni, amikor tokeletes nincs es plane nem egy netes profibol fogod erezni, hanem amikor eloben a szemedbe nez. Ez a valosag es nem egy film. Nekem is volt, hogy latasra nagyon tetszett majd kiderult mennyire romlott a belseje es forditva is.
Nem akarsz kapcsolatot. Csak szemezgetsz, tesztelgetsz, masiknak meg lehet az ombecsuleset teszed tonkre, mert tul jonak gondolod magad es egy nemet sem vagy kepes irni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!