Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon mennyi fizetéstől reménykedhetnek a férfiak hogy legalább átlagos nő összejön neki társkereső oldalakon vagy a való életben?
Csak jó fizetés kell hozzá?
Vagy autó is?
Lakást már nehezebb felmutatni főleg Nyugat-Magyarországon mert ott eléggé elszaladtak az árak a fizetésekhez képest.
Normál nőkre gondolok nem a tinder sztárnőire.
Arra megvan a szakosodott férfigárda. Akik úgyis taccsra vágják őket.
Nekünk azokkal szemben semmi esély.
Na de kedves válaszírók a normál nőknek mi kell abból amit egy normál pasi feltud mutatni?
Nettó 500 ezer?Meg 600 ezer??
Ma magyarországon???
Hallod ennyiért németbe meg osztrákba járnak dolgozni.
Persze biztos van pár ember akinek ennyi a nettója itthon de ennek majdnem a harmadát keresi egy irodában ücsörgő nő is aki egész nap nyomkodja a számítógépet meg melóidejében a facebookját nézegeti.
5.
Rossz helyen kérdezel. Köztudott tény, hogy a gyakorikérdések válaszolói mind vagy milliót keresnek tisztán, vagy a "tevmészetes avisztokvácia" dicső tagjai.
Én annyit várok el, hogy kijöjjön a pénzéből és jusson neki szabadidőre is.
Autó, lakás nem prioritás.
Én ehhez képest pesten nettó 2-300 ezres fizukról tudok majdnem minden munkakörben...és azért dolgoznak is a srácok reggeltől estig.
Volt ahol a 200 ezer is alig volt meg.Ismerőseim is így keresgélnek.Ezek a számok nem tudom melyik ember fejéből pattannak ki?
Vagy ezért van ez az irreális elvárás a férfiak felé mert sok nő ilyen fals infókat olvas össze a neten?
"de ennek majdnem a harmadát keresi egy irodában ücsörgő nő is aki egész nap nyomkodja a számítógépet meg melóidejében a facebookját nézegeti."
Nem minden nő. Es inkább ne is ismerkedj, ha szerinted egy nő csak keveset fizeto kamu munkát végezhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!