Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért vagytok kiakadv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért vagytok kiakadva, ha a nő nem ír vissza társkeresőn?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem provokációnak szánom, hanem komolyan érdekel.

Ha kapok levelet egy olyan személytől, akinek az írásképe botrányos, a helyesírást hírből sem ismeri/dohányzik, pedig az én adatlapomon egyértelműen látszik, hogy nálam az kizáró ok/a stílusa kifejezetten taszít stb... akkor nem fogok válaszolni.

Annak írok vissza, aki felkeltette az érdeklődésemet. Mégis, elég gyakran előfordul felháborodott és/vagy trágár levél azért, mert nem válaszoltam. Ilyenkor persze csak még jobban örülök, hogy az adott személlyel nem vettem fel a kapcsolatot korábban.

2020. nov. 1. 21:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
64%

Aki nem megfelelő az nem kap választ. A parkereses nem lelki szolgálat.

L

2020. nov. 1. 22:45
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Én nem várom el, sőt. Ha úgy érzi bármi okból kifolyólag, hogy nem ad esélyt, akkor miről kéne beszélni?
2020. nov. 1. 22:55
 13/33 peca1000 ***** válasza:
85%

Ha nem válaszol egy napon belül, jöhet a következő.

Aki kiakad azon, hogy nem írnak vissza neki, az hülye!

Levehetné belőle, hogy nem jön be a csajnak.

2020. nov. 1. 23:18
 14/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagyok kikadva, én sem írok vissza mindenkinek. Nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.
2020. nov. 1. 23:26
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

A 10-es jól mondja. Régen, én is visszaírtam mindenkinek, de egyrészt unalmas lett naponta 20-szor leírni ugyanazt, másrészt nem egy, nem két alkalommal jött a "de most miért nem??" Na magyarázkodni meg végképp nem volt kedvem egy idő után. Azt viszont sosem értettem, hogy miért jó ha azt a választ kapják, hogy "nem" ? Az mitől másabb, mintha nem kapnának egyáltalán választ. ami ugyanúgy nemet jelent.

Jajj majd elfelejtem:D a másik kedvenc kérdésem a "miért nem?" mellett, az a (főleg idősebbektől) "támogatás esetleg érdekelne?" :DDDD

2020. nov. 2. 01:04
 16/33 anonim ***** válasza:
11%

"Elég fárasztó lehet, naponta 20-30 különböző embertől üzenetet kapni, "

Senki nem kap ennyit.

2020. nov. 2. 01:22
 17/33 anonim ***** válasza:
88%
Én már végül azért sem írtam vissza, mert 10ből 9x még számonkértek, hogy "de mééérr nem??" Meg még én lettem lek*rvázva, mert nem megyek el randira mindenkivel.
2020. nov. 2. 01:23
 18/33 anonim ***** válasza:
42%
Tiltsd le. Én azon vagyok "kiakadva" ha válaszol és az 5. levélváltás után sem hajlandó telefonálni, találkozni. Csessze el más idejét.
2020. nov. 2. 01:38
 19/33 anonim ***** válasza:
88%

Sok pasi kiakad ezen. Nagyrészt ok nélkül. Én fél évet voltam fent egy társkeresőn mielőtt még a férjemet megismertem (ott).

Előtte a 95% aki írt, olyan ember volt aki nem vett tudomást az adatlapom tartalmáról és az ott szereplő igényeimről. Mint pl káros szenvedêlyekkel élő nem kell, ahogy olyan se aki csak dugni akar, se olyan aki kapcsolatban él vagy házas. És olyan se kellett aki ilyen 7-10 vagy mégtöbb évvel idősebb, vagy a világ végén él. Ennek ellenére valamelyik dolog amit nem tolerálok, mindig adott volt az illetőknêl akik írtak, legalábbis a nagy többségnél. Na ilyeneknek nem válaszoltam. Persze a legtöbb írt újra háborogva, trágárul, káromkodva. De mire fel? Ilyenkor az jutott eszembe, hogy vajon olvasni nem tudnak, vagy szöveget értelmezni nem tudnak, vagy csak szimplán ilyen szinten tiszteletlenek...?

2020. nov. 2. 01:47
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Az egész alapja az, hogy az emberek nagy többségének arról sincs fogalma, hogy mit szeretne. A párkeresőn pedig enélkül elég reménytelen a helyzet. A kérdező pont kivétel, de ez annyira ritka, hogy elfogadható, hogy nem hiszik el, hogy ilyen igényei vannak, ezért próbálkoznak. Szerintem semmi baj nincs azzal, ha valaki nem ír vissza. Én az agresszív értetleneket simán tiltom, nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol erről. Viszont soha nem írok még egyszer annak, aki azt mondta, hogy bocs nem. A párkereső a nagy számok törvénye szerint működik. Valakinek vagy bejössz vagy nem, nincs második esély.
2020. nov. 2. 02:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!