Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért vagytok kiakadva, ha a nő nem ír vissza társkeresőn?
Egyáltalán nem provokációnak szánom, hanem komolyan érdekel.
Ha kapok levelet egy olyan személytől, akinek az írásképe botrányos, a helyesírást hírből sem ismeri/dohányzik, pedig az én adatlapomon egyértelműen látszik, hogy nálam az kizáró ok/a stílusa kifejezetten taszít stb... akkor nem fogok válaszolni.
Annak írok vissza, aki felkeltette az érdeklődésemet. Mégis, elég gyakran előfordul felháborodott és/vagy trágár levél azért, mert nem válaszoltam. Ilyenkor persze csak még jobban örülök, hogy az adott személlyel nem vettem fel a kapcsolatot korábban.
Aki nem megfelelő az nem kap választ. A parkereses nem lelki szolgálat.
L
Ha nem válaszol egy napon belül, jöhet a következő.
Aki kiakad azon, hogy nem írnak vissza neki, az hülye!
Levehetné belőle, hogy nem jön be a csajnak.
A 10-es jól mondja. Régen, én is visszaírtam mindenkinek, de egyrészt unalmas lett naponta 20-szor leírni ugyanazt, másrészt nem egy, nem két alkalommal jött a "de most miért nem??" Na magyarázkodni meg végképp nem volt kedvem egy idő után. Azt viszont sosem értettem, hogy miért jó ha azt a választ kapják, hogy "nem" ? Az mitől másabb, mintha nem kapnának egyáltalán választ. ami ugyanúgy nemet jelent.
Jajj majd elfelejtem:D a másik kedvenc kérdésem a "miért nem?" mellett, az a (főleg idősebbektől) "támogatás esetleg érdekelne?" :DDDD
"Elég fárasztó lehet, naponta 20-30 különböző embertől üzenetet kapni, "
Senki nem kap ennyit.
Sok pasi kiakad ezen. Nagyrészt ok nélkül. Én fél évet voltam fent egy társkeresőn mielőtt még a férjemet megismertem (ott).
Előtte a 95% aki írt, olyan ember volt aki nem vett tudomást az adatlapom tartalmáról és az ott szereplő igényeimről. Mint pl káros szenvedêlyekkel élő nem kell, ahogy olyan se aki csak dugni akar, se olyan aki kapcsolatban él vagy házas. És olyan se kellett aki ilyen 7-10 vagy mégtöbb évvel idősebb, vagy a világ végén él. Ennek ellenére valamelyik dolog amit nem tolerálok, mindig adott volt az illetőknêl akik írtak, legalábbis a nagy többségnél. Na ilyeneknek nem válaszoltam. Persze a legtöbb írt újra háborogva, trágárul, káromkodva. De mire fel? Ilyenkor az jutott eszembe, hogy vajon olvasni nem tudnak, vagy szöveget értelmezni nem tudnak, vagy csak szimplán ilyen szinten tiszteletlenek...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!