Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
Miből veszed, hogy nem kis pocakom van?
Miért lennék alkoholista egy kis sörözés miatt?
Kimondom a nőkről az igazságot ez már ilyen jelzőkkel illetne?
Miért vagyok hazug? Mert szerepet játszok bizonyos helyzetekben ahogy mindenki más? Minden férfi ezt csinálja, és a legtöbb férfi tisztában van a nők valós "értékével" csak ezt nem hangoztatják
Lusta? Miért lennék lusta?
Önáltató? Ja mert, szerintetek alkoholista meg dagadt vagyok, közben a valóságban nem , de én áltatom magam?
A társkeresős eredménynél nyilván látom ha valaki szexre hajt csak, illetve nem egy Brad Pitt képet teszek ki azért, itt olyanokról beszélek akikkel hetekig beszélgetünk még éjszaka is , és teljesen odavannak értem.
De akkor mi a baaaj?
Akkor más probléma van.
Állitásod szerint: nem vagy kövér, sokat keresel és jó fej vagy.
Akkor vajoon mi bajuk lehet a nőknek?
Azon, hogy van egy kis pocakom , illetve a 150 centis nőnek is a 190 centis férfi kell
#32: "Mert szerepet játszok bizonyos helyzetekben ahogy mindenki más?"
Hazudsz. Csomó ember van, aki nem játszik szerepet, pl. akinek nincs semmi vesztenivalója.
"Azon, hogy van egy kis pocakom"
Tekintve, hogy több, mint 20 kg túlsúlyt cipelsz magadon (és ez még egy nagyon jóindulatú becslés volt), az a pocak valószínűleg minden, csak nem kicsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!