Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak annyira kiakadva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnak ezen amikor kiderül képről vagy találkozónál mintha valami bűn lenne , pedig pont, hogy egy pozitív dolog ami mutatja, hogy jól él az ember nem éhezteti magát
2022. aug. 26. 17:35
 31/95 A kérdező kommentje:
Délelőtt engem kereshetnek, mivel délelőtt dolgozok, irányítom a hozzád hasonlókat
2022. aug. 26. 18:39
 32/95 A kérdező kommentje:

Miből veszed, hogy nem kis pocakom van?

Miért lennék alkoholista egy kis sörözés miatt?

Kimondom a nőkről az igazságot ez már ilyen jelzőkkel illetne?

Miért vagyok hazug? Mert szerepet játszok bizonyos helyzetekben ahogy mindenki más? Minden férfi ezt csinálja, és a legtöbb férfi tisztában van a nők valós "értékével" csak ezt nem hangoztatják

Lusta? Miért lennék lusta?

Önáltató? Ja mert, szerintetek alkoholista meg dagadt vagyok, közben a valóságban nem , de én áltatom magam?

A társkeresős eredménynél nyilván látom ha valaki szexre hajt csak, illetve nem egy Brad Pitt képet teszek ki azért, itt olyanokról beszélek akikkel hetekig beszélgetünk még éjszaka is , és teljesen odavannak értem.

2022. aug. 26. 18:44
 33/95 anonim ***** válasza:
100%

De akkor mi a baaaj?

Akkor más probléma van.

Állitásod szerint: nem vagy kövér, sokat keresel és jó fej vagy.

Akkor vajoon mi bajuk lehet a nőknek?

2022. aug. 26. 18:47
 34/95 A kérdező kommentje:

Azon, hogy van egy kis pocakom , illetve a 150 centis nőnek is a 190 centis férfi kell

2022. aug. 26. 18:50
 35/95 anonim ***** válasza:
100%
Törődj bele, hogy mindenki más alkesznek nevezi azt, aki mindennap 3-4 sört megiszik, és nem akar ilyen emberrel ismerkedni.
2022. aug. 26. 18:51
 36/95 anonim ***** válasza:
100%
#35: az undorító bagózásról nem is szólva.
2022. aug. 26. 18:54
 37/95 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2022. aug. 26. 18:55
 38/95 anonim ***** válasza:
100%

#32: "Mert szerepet játszok bizonyos helyzetekben ahogy mindenki más?"

Hazudsz. Csomó ember van, aki nem játszik szerepet, pl. akinek nincs semmi vesztenivalója.

2022. aug. 26. 18:55
 39/95 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lennél kövér akkor simán betennél ide egy arc nélküli fotót magadrol! De nem mered mert tudod hogy a 170/105 el neked minimum 35 túlsúlyod van! És az víz, izom, zsír arányod is borzalmas lehet.
2022. aug. 26. 18:57
 40/95 anonim ***** válasza:
100%

"Azon, hogy van egy kis pocakom"

Tekintve, hogy több, mint 20 kg túlsúlyt cipelsz magadon (és ez még egy nagyon jóindulatú becslés volt), az a pocak valószínűleg minden, csak nem kicsi.

2022. aug. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!