Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak annyira kiakadva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnak ezen amikor kiderül képről vagy találkozónál mintha valami bűn lenne , pedig pont, hogy egy pozitív dolog ami mutatja, hogy jól él az ember nem éhezteti magát
2022. aug. 26. 17:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/95 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a kis pocakos 30kg túlsúllyal?
2022. aug. 26. 17:37
 2/95 anonim ***** válasza:
71%

Nem, azt mutatja, hogy az adott férfi igénytelen a saját külsejére és egészségére, hiszen aki jól él, az megengedheti magának a sportolást és az egészséges életmódot.

Számomra a túlsúly taszító, így sose jöttem volna össze túlsúlyos férfival, hiszen egy ilyen emberrel nem tudnék szexuális életet elképzelni, ami viszont nálam része volt mindig is a párkapcsolatnak.

2022. aug. 26. 17:38
 3/95 A kérdező kommentje:

Megengedheti magának a sportolást na ezen jót röhögtem , a legtöbb ilyen ingyen fut vagy havi 10 ezerért eljár kondizni, ez ám a nagy jó lét

Pont ez a jó lét jele, én finom ételeket fogyasztok, finom sörökkel , 1 nap költök annyit ezekre a finomságokra mint egy kondi bérlet ára , de nem baj

2022. aug. 26. 17:44
 4/95 anonim ***** válasza:
100%
Már letisztáztuk egy pár alkalommal, Shrek, hogy esetedben a taszító külső pontos tükre a taszító belső tulajdonságaidnak, ennyi.
2022. aug. 26. 17:46
 5/95 anonim ***** válasza:
98%
Kis pocakon (plusz 5-10 kiló magasságtól függően) szerintem nem akadnak ki a magyar nők.
2022. aug. 26. 17:51
 6/95 anonim ***** válasza:
100%

Pont a szegényebb emberek a kövérebbek, mert nem minőségi ételt vásárolnak, hanem olcsó, kalóriadús kajákat.

Az alkeszeket meg kifejezetten kerülöm.

2022. aug. 26. 17:52
 7/95 anonim ***** válasza:
100%
Nem a pocakkal van baj, az én páromnak is van. De nem beszél úgy a nőkről ahogyan te szoktál. Még egy idegennek is megadja a tiszteletet, akkor gondolhatod velem hogy viselkedik.
2022. aug. 26. 17:52
 8/95 A kérdező kommentje:

A belsőm megfogja a nőket mindig az ismerkedés során online ha más képét használom pl. , persze amikor kiderül, hogy van egy kis pocak és nem Brad Pitt külső akkor már semmit se jelent nekik, hogy milyen jó a belsőm

2022. aug. 26. 17:53
 9/95 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk ez attól is függ, mekkora is az a "kis pocak".

Páromnak is van szó szerint kis pocak. DE ő gyúr, edz. (Szóval a karjai, lábai tényleg szép izmosak).

2022. aug. 26. 17:54
 10/95 A kérdező kommentje:

Én se beszélek így a nőkről a nőknek, ott nyilván máshogy beszélek hogy megkapjam őket

2022. aug. 26. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!