Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak annyira kiakadva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnak ezen amikor kiderül képről vagy találkozónál mintha valami bűn lenne , pedig pont, hogy egy pozitív dolog ami mutatja, hogy jól él az ember nem éhezteti magát
2022. aug. 26. 17:35
 21/95 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemelten nem kellesz a lőtéri kutyának sem, kérdező.
2022. aug. 26. 18:11
 22/95 anonim ***** válasza:
96%
Minek kell valaszolgatni neki? Majd megunja, honapok ota tolja ugyanazt a baromsagot. Azert a legviccesebb az volt, hogy eloadta o milyen penzes pasas meg mekkora pozicioban ul, aztan nevetseges 320 a nettoja😃😃😃 nekem targoncaskent 550, szoval akkor en vagyok az atyauristen?😂😂😂
2022. aug. 26. 18:13
 23/95 A kérdező kommentje:

Nem tudom honnan veszed/veszitek ezt a 320-at már ha nem te írogatod be minden kérdésem alá, kifejtettem már korábban, hogy csak a havi étel,ital,cigeretta költségvetésem ezen összeg felett van.

Azt pedig sose írtam le, hogy mennyi a bevételem számszerűen és nem is fogom, de ennél jóval magasabb

2022. aug. 26. 18:16
 24/95 anonim ***** válasza:
100%

Számomra taszító a túlsúly, nem szép, nem vonzó, így nem kezdek túlsúlyos férfival, ennyire egyszerű.

A jelenlegi párom belsőre és alakra is az ideálom, szóval miért álltam volna le olyannal, akivel nem volt minden rendben számomra?

2022. aug. 26. 18:18
 25/95 anonim ***** válasza:
100%
#23: ja, nem elég, hogy dagadt alkoholista vagy, a tetejébe még bagózol is. Fujj.
2022. aug. 26. 18:18
 26/95 A kérdező kommentje:

Se nem vagyok dagadt se nem vagyok alkoholista

2022. aug. 26. 18:23
 27/95 anonim ***** válasza:
100%
De akkor miből gondolod, hogy emiatt nem akarnak semmit a nők?
2022. aug. 26. 18:25
 28/95 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megnyugodtam,nem vagyok nyikhaj 🥰

2022. aug. 26. 18:25
 29/95 anonim ***** válasza:
100%

Nem kis pocakod van.

Alkoholista vagy.

Szexista, hímsoviniszta.

Hazug, alakoskodó.

Lusta.

Önáltató.

Ja, valódi főnyeremény 🙄

A társkeresős eredményedre annyi a magyarázat, hogy valószínűleg elég jó pasit tettél ki ahhoz, hogy csak szexelni is akarjanak vele bizonyos nők, mert bármilyen hihetetlen, vannak akik csak jókat akarnak szexelni, egy szexi pasival. Aztán gondolom, mikor kiderült, hogy hazudtál, előadtad magad, addig tartott a megjátszás, vagy alapból is elég volt az illetőnek annyi belőled, hogy hazug vagy, és levágta, hogy nem csak a képpel kamuztál. Szóval 0 vonzó dolog maradt benned. De persze te vérig lennél sértve, ha egy dagadt nő ugyanezt csinálta volna veled. Hiszen az más, mert nő 🙄 Pedig nem, nem más.

2022. aug. 26. 18:28
 30/95 anonim ***** válasza:
100%
Dagadt lúzer téged már kerestek itt délelőtt, egy másik incel kérdése alatt! De te hülyébb vagy mint az a másik! Te minden nap fel hozod ugyan azt a témát! Ennyi energia befektetéssel már lefogyhattál volna a gyakori helyett! Na mindegy vágjàl be 7-8 sört és panaszkodjàl tovább hogy nem kellesz a kutyának se.
2022. aug. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!