Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
Nem tudom honnan veszed/veszitek ezt a 320-at már ha nem te írogatod be minden kérdésem alá, kifejtettem már korábban, hogy csak a havi étel,ital,cigeretta költségvetésem ezen összeg felett van.
Azt pedig sose írtam le, hogy mennyi a bevételem számszerűen és nem is fogom, de ennél jóval magasabb
Számomra taszító a túlsúly, nem szép, nem vonzó, így nem kezdek túlsúlyos férfival, ennyire egyszerű.
A jelenlegi párom belsőre és alakra is az ideálom, szóval miért álltam volna le olyannal, akivel nem volt minden rendben számomra?
Se nem vagyok dagadt se nem vagyok alkoholista
Akkor megnyugodtam,nem vagyok nyikhaj 🥰
Nem kis pocakod van.
Alkoholista vagy.
Szexista, hímsoviniszta.
Hazug, alakoskodó.
Lusta.
Önáltató.
Ja, valódi főnyeremény 🙄
A társkeresős eredményedre annyi a magyarázat, hogy valószínűleg elég jó pasit tettél ki ahhoz, hogy csak szexelni is akarjanak vele bizonyos nők, mert bármilyen hihetetlen, vannak akik csak jókat akarnak szexelni, egy szexi pasival. Aztán gondolom, mikor kiderült, hogy hazudtál, előadtad magad, addig tartott a megjátszás, vagy alapból is elég volt az illetőnek annyi belőled, hogy hazug vagy, és levágta, hogy nem csak a képpel kamuztál. Szóval 0 vonzó dolog maradt benned. De persze te vérig lennél sértve, ha egy dagadt nő ugyanezt csinálta volna veled. Hiszen az más, mert nő 🙄 Pedig nem, nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!