Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
Nekem kifejezetten esetem az ilyen férfi, kövér, dohányzik, ülő munkát végez, 500 felett keres, harmincas.
Ideális pasi, kb 45 éves koráig potens, és 50 éves koráig él, rámhagyja a pénzét, nem vár el szexet, nyugis a kajától.. szerintem ilyennel a legjobb összejönni. Csak akkor lehetne jobb, ha nem csak délelőtt dolgozna, hanem napi 8-10 órát is mellé, plusz otthonról is, akkor látni sem kell sokat, amíg rám nem hagy mindent:)
98 kg vagyok, nem 105
Akinek nincs semmi vesztenivalója az nem játszik szerepet, kvázi elmondja az őszinte véleményét és azt nem igazán szeretnék hallani a nők. Elég rossz példa
Azt rosszul gondolod, hogy nem várnék el szexet.. minden napi használatban volnál.
Ha jól szolgálnál akkor nem sajnálnám tőled az öröklést ha eltávozok egyszer.
"Akinek nincs semmi vesztenivalója az nem játszik szerepet, kvázi elmondja az őszinte véleményét és azt nem igazán szeretnék hallani a nők."
Vagyis az a "mindenki", aki véleményed szerint szerepet játszik, az nálad kizárólag a szexért hazudozó, magadfajta suttyó kanokat jelenti. Ezt hamarabb is közölhetted volna.
A legtöbb férfi lenézi a nőket csak nem ezt mutatja feléjük, de haverokkal részegen kijön még a legnagyobb papucsból is.
A nő nem egy szinten van a férfivel, csak ez az elkorcsosult modern világ felemelte őket
Nem barátom. A nők magasabb szinten vannak mint a hozzád hasonlók... Undorító vagy. Ezért marad marokmarcsa..... Nem a pocakod miatt.
De arra nem válaszolsz milyen magas vagy.
47. Érdekes. Engem párom részegen is hívogat, hogy mennyire szeret. Akkor amikor a haverjaival van :D Értékel.
Ő mondjuk kigyúrt, és magas. Nem egy csöves lúzer, aki a nőkön vezeti le a frusztrációját.
A nők sose lesznek magasabb szinten, ez olyan mintha azt mondanád, hogy egy csótány okosabb mint egy kutya
Minek válaszoljak? Már többször le volt írva csak ebben a kérdésben is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!