Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak annyira kiakadva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnak ezen amikor kiderül képről vagy találkozónál mintha valami bűn lenne , pedig pont, hogy egy pozitív dolog ami mutatja, hogy jól él az ember nem éhezteti magát
2022. aug. 26. 17:35
 41/95 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kifejezetten esetem az ilyen férfi, kövér, dohányzik, ülő munkát végez, 500 felett keres, harmincas.

Ideális pasi, kb 45 éves koráig potens, és 50 éves koráig él, rámhagyja a pénzét, nem vár el szexet, nyugis a kajától.. szerintem ilyennel a legjobb összejönni. Csak akkor lehetne jobb, ha nem csak délelőtt dolgozna, hanem napi 8-10 órát is mellé, plusz otthonról is, akkor látni sem kell sokat, amíg rám nem hagy mindent:)

2022. aug. 26. 19:27
 42/95 A kérdező kommentje:

98 kg vagyok, nem 105

2022. aug. 26. 19:34
 43/95 A kérdező kommentje:

Akinek nincs semmi vesztenivalója az nem játszik szerepet, kvázi elmondja az őszinte véleményét és azt nem igazán szeretnék hallani a nők. Elég rossz példa

2022. aug. 26. 19:35
 44/95 A kérdező kommentje:

Azt rosszul gondolod, hogy nem várnék el szexet.. minden napi használatban volnál.

Ha jól szolgálnál akkor nem sajnálnám tőled az öröklést ha eltávozok egyszer.

2022. aug. 26. 19:36
 45/95 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek nincs semmi vesztenivalója az nem játszik szerepet, kvázi elmondja az őszinte véleményét és azt nem igazán szeretnék hallani a nők."

Vagyis az a "mindenki", aki véleményed szerint szerepet játszik, az nálad kizárólag a szexért hazudozó, magadfajta suttyó kanokat jelenti. Ezt hamarabb is közölhetted volna.

2022. aug. 26. 19:48
 46/95 anonim ***** válasza:
100%
Rendben hogy 98kg vagy kérdező de milyen magassághoz? Én 184cm vagyok és 90kg. Nekem van egy kis pocakom, tehát nem teljesen lapos a hasam.
2022. aug. 26. 19:58
 47/95 A kérdező kommentje:

A legtöbb férfi lenézi a nőket csak nem ezt mutatja feléjük, de haverokkal részegen kijön még a legnagyobb papucsból is.

A nő nem egy szinten van a férfivel, csak ez az elkorcsosult modern világ felemelte őket

2022. aug. 26. 20:04
 48/95 anonim ***** válasza:
100%

Nem barátom. A nők magasabb szinten vannak mint a hozzád hasonlók... Undorító vagy. Ezért marad marokmarcsa..... Nem a pocakod miatt.

De arra nem válaszolsz milyen magas vagy.

2022. aug. 26. 20:10
 49/95 anonim ***** válasza:
100%

47. Érdekes. Engem párom részegen is hívogat, hogy mennyire szeret. Akkor amikor a haverjaival van :D Értékel.

Ő mondjuk kigyúrt, és magas. Nem egy csöves lúzer, aki a nőkön vezeti le a frusztrációját.

2022. aug. 26. 20:12
 50/95 A kérdező kommentje:

A nők sose lesznek magasabb szinten, ez olyan mintha azt mondanád, hogy egy csótány okosabb mint egy kutya

Minek válaszoljak? Már többször le volt írva csak ebben a kérdésben is..

2022. aug. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!