Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
8-as Már néhányszor kiviselkedted itt magad!
Tudjuk, a belsőd még sokkal gázosabb, mint a külsőd.
De akkor mi a baj?
Én azt gondolom egy apró pocak még jó is. Én pl. nem szeretem a beesett hasu férfiakat.
A lógó - csüngő (bocsánat) hájas has teljesen más mint egy apró sörhas.
Illetve akinek már ez a lógó has van deréktájékon, ő már valószínűleg máshol is hájas. És ott sajnos a nemi szerv is elbújik a hájban. (Bocsánat tényleg, tapasztalat... )
"Én se beszélek így a nőkről a nőknek, ott nyilván máshogy beszélek hogy megkapjam őket"
Vagyis az nem is a tényleges belsőd, csupán egy eljátszott, hazug szerep, alakoskodás.
Mindenki szerepet játszik , hogy elnyerje a másikat, meg éppen milyen környezetben van ahhoz idomul
Sose voltam 110 kg , jelenleg 98 vagyok , nem minden válaszolót hanem az ilyen nyikhaj 180 meg 190 centis kockahasú "férfiakat" akikre annyira vágytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!