Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira kiakadva a nők ha egy 30-as férfinek van egy kis pocakja?
Óóó, régen hány ilyet hallottam 20-as éveim elején a közös kocsmázások során, közben meg mindent kibeszélt meg jókat röhögtük rajtatok, aztán ha jobban beállt akkor jött az igazi ócsárlás, aztán persze telefonba már a nagy bűnbánatukba ment a puncsolás.
Értsétek meg, hogy egy egészséges férfi alapvetően alsóbbrendűnek tartja a nőt még ha a szemébe nem is mondja meg , mert ez az igazság.
A kutyával is kedveskedik az ember mert szereti, de attól még nem tartja magával egy szinten
legtöbb férfi lenézi a nőket csak nem ezt
A legtöbb férfi lenézi a nőket csak nem ezt mutatja feléjük, de haverokkal részegen kijön még a legnagyobb papucsból is.
Hát nem tudom. Engem a párom részegen is hív, úgy hogy a barátai mellette vannak. És nem lenézve van emiatt, hanem mindenki kérdezi hogy hogy a francba csináljuk mi ilyen jól a kapcsolatunkat. Sőt én még a pasis bulikra is hivatalos szoktam lenni😅 és marhára nem papucs a párom.
nő nem egy szinten van a férfivel, csak ez az elkorcsosult modern világ felemelte őket
No comment. Nem lesz neked még jó ideig nőd, akit használhatnál.
Még nem csúszott le 10, de bizony le fog az este végére, még több is talán. A többi "okfejtésedről" meg inkább nem fejteném ki a véleményem, de hidd csak ezt.
51. Ismerem a párom.
Nem állítom pl h nem néz meg nőket. Pont letojom. Viszont abban biztos vagyok, hogy nem beszél ki intim dolgokat.
Sajnálom, hogy neked soha nem volt ilyen kapcsolatod. Ezzel a felfogással nem is lesz.
Illetve , hogy ha ilyen gerinctelen barátaid vannak, valószínűleg rajtad is nevetnek a hátad mögött, hogy életedben nem dugtál egy jót, valamint egy dagadt életképtelen csődtömeg vagy.
Javasolnám minden ilyen incelnek, hogy ha ennyire lenézitek a női nemet, alapítsátok meg egymás között a "farbatosz KFT.-t". Akkor legalább meglenne kielégülés, és mi nők is békén lennénk hagyva.
Persze a legjobb védekezés a támadás.
Nem jelenlegi barátaim, leépítettem már őket rég.
Az meg, hogy te mit hiszel meg mit nem az elég kevés, mivel biztos lehetsz benne, hogy ha nem valami kocka fejű , bili hajú hülyegyerek pasid van akkor bizony kitárgyalják minden intim részleted egy jól sikerült kanbuli során.
Ha szokott haverokkal alkoholt fogyasztani akkor ez garantált.
Mondjuk nem zavar, hogy ha megbeszélik, hogy kb mindennap van szex.
És milyen rohadt jó :D :D Egy istennő vagyok az ágyban. :D :D Had irigykedjenek.
Ahogy te is teszed :D
Röhögök is, ha annyira akarok felmegyek a rosszlanyokra és tárcsázok :)
Bár utóbbi időben már kicsit undoritónak tartom az ilyen hölgyeményeket akik naponta magukra engednek 10+ kant , szóval hanyagolom a dolgot. De azért ha nagyon rákivánok akkor egy SOS NFVSZ játszik néha :)
Ennyit a nőkről.
Gondolod ezt te , nem szeretnéd te azt hallani amit piás állapotban mondott már a pasid rólad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!