Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem tudja elfogadni ha a magasabb beosztású, okosabb leendő párja nem egy szinten tartja őt és magát?
Felmerült ez a kérdés ismerkedés során és kifejtettem a véleményem , hogy nem tartom magam egyenlőnek mondjuk egy takarítóval vagy egy aktatologató női közalkalmazottal amikor komoly vezetői munkát végzek. Erre benyögte, hogy ő szerinte mindenki egyenlő , mire visszakérdeztem, hogy ő mit is dolgozik és kiderült, hogy pultos. Ez aztán eszkalálódott mikor kifejtettem neki, hogy nyilván az alsóbb osztály egyenlőnek akarja hinni magát és ezt hangoztatja de sose lesz egyenlő egy takarító,pultos, akármi egy komoly emberrel vagy egy orvossal, stb.. ezen meg teljesen kiakadt..
De kérdem én, hogy a fenébe lenne egyenlő egy takarító meg egy multivállalat gazdasági igazgatója mondjuk? Tényleg ennyire hazudni kell az ismerkedés során, hogy persze persze egyenlő a takarító meg az orvos is meg mindenki egyenlő igazából, miért?? Nyilván ha lenne esze, hogy felfogja ezt akkor nem pultos lenne na de akkor is
Ami engem illet, elvárom, hogy a párom épp úgy tiszteljen és felnézzen rám, ahogy én őrá. Ha az egyik fél magas lóról dirigál, vagy épp beszél a másikkal, az egy paraszt. Miért akarna valaki olyan párt, akit lenéz? A másik, hogy azért is fontos a tisztelet, szeretet, megbecsülés, hogy ne csak ürítőzsák legyek. Ahogy a te elméletedben az operátor lány.
Én sokkal többre tartom magam annál, hogy kapcarongy legyek egy öntelt hólyag balján. Ez neked miért gond?
Ha a nő normális egyenrangú kapcsolatot szeretne, akkor nem téged keres, te meg nem őt. Ennyi. Ezt nézhetnéd úgy is, hogy az őszinteség vezet el a számodra vágyott hímsoviniszta alapokra helyezett kapcsolathoz. Aki kiakad azon, ami a te ideológiád, az alkalmatlan a számodra. Így nézve máris milyen hasznos az őszinteség.
Téged csak azért nem lehet kettőbe hajtani, mert dagadt vagy hozzá. XD
Amúgy az ilyen szájhősöket legtöbbször egy erősebb fizikumú csaj is szarrá verné. :D
55, nem, csak alacsonyra nőtt óriás. 😁
Hogy hajtogatnál bárkit, bárhova, ha zsíros vagy és nem fitt? Ismertem olyat, aki a 190 centi magasságához 130 kiló volt. Ha csak a számokat nézzük, túlsúlyos, valójában szín izom. Na neki elhinném, hogy a többséget félbe hajtja, bár, ő soha nem menőzött ilyen szövegekkel. Vajon miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!