Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem tudja elfogadni ha a magasabb beosztású, okosabb leendő párja nem egy szinten tartja őt és magát?
Felmerült ez a kérdés ismerkedés során és kifejtettem a véleményem , hogy nem tartom magam egyenlőnek mondjuk egy takarítóval vagy egy aktatologató női közalkalmazottal amikor komoly vezetői munkát végzek. Erre benyögte, hogy ő szerinte mindenki egyenlő , mire visszakérdeztem, hogy ő mit is dolgozik és kiderült, hogy pultos. Ez aztán eszkalálódott mikor kifejtettem neki, hogy nyilván az alsóbb osztály egyenlőnek akarja hinni magát és ezt hangoztatja de sose lesz egyenlő egy takarító,pultos, akármi egy komoly emberrel vagy egy orvossal, stb.. ezen meg teljesen kiakadt..
De kérdem én, hogy a fenébe lenne egyenlő egy takarító meg egy multivállalat gazdasági igazgatója mondjuk? Tényleg ennyire hazudni kell az ismerkedés során, hogy persze persze egyenlő a takarító meg az orvos is meg mindenki egyenlő igazából, miért?? Nyilván ha lenne esze, hogy felfogja ezt akkor nem pultos lenne na de akkor is
61
nem nehéz nálad többet keresni
61
És?
Oké, tegyük fel, hogy te többet keresel a nálam és a pasimnál. Mégis te vagy egyedül, nem? Gondolg meg, adott egy csóró egyetemista srác, aki tömegközlekedéssel jár, és még ő is becsajozott, te meg egyedül nyomorogsz. :D Nem szánalmas?
Mi jókat szexelünk, te meg max pénzért tudsz rávenni egy-egy szerencsétlen, jobb sorsra érdemes csajt, hogy hozzád érjen. Most akkor ki járt jobban, nagyokos? XD
Itt nyilván őszintébben kibontakozok, ha találok egy nekem megfelelő nőt aki úgy viselkedik ahogy elvárom akkor nyilván megértőbb leszek és nem kötök bele mindenbe. Egy párkapcsolatban ha megkapnám azt a nőt akit igénylek akkor ott visszább tudnám fogni magam a párkapcsolat érdekében.
Te azon keseregsz a pasiddal, hogy miből fizeted majd az albérletet meg milyen kajából kell kevesebbet venni, hogy túléljetek, hát ez ám az élet.
Én meg kifizetem a havi béredet prostira és jól érzem magam, na akkor kinek is rossz?
Igen, mint a sörvedeléssel kapcsolatban is. És a hájad ledolgozásában is. Ezekben elég sikeresen visszafogod magad, az tagadhatatlan.
.
75
Nélkülözésről szó sincs, bőven megvan az anyagi biztonság.
Amúgy meg nem értem. Ha te olyan ragyogóan boldog vagy, akkor miért picsogsz kétnaponta a Gyakorin? Hát hajrá, prostizz akkor, ki állít meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!