Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem tudja elfogadni ha a magasabb beosztású, okosabb leendő párja nem egy szinten tartja őt és magát?
Felmerült ez a kérdés ismerkedés során és kifejtettem a véleményem , hogy nem tartom magam egyenlőnek mondjuk egy takarítóval vagy egy aktatologató női közalkalmazottal amikor komoly vezetői munkát végzek. Erre benyögte, hogy ő szerinte mindenki egyenlő , mire visszakérdeztem, hogy ő mit is dolgozik és kiderült, hogy pultos. Ez aztán eszkalálódott mikor kifejtettem neki, hogy nyilván az alsóbb osztály egyenlőnek akarja hinni magát és ezt hangoztatja de sose lesz egyenlő egy takarító,pultos, akármi egy komoly emberrel vagy egy orvossal, stb.. ezen meg teljesen kiakadt..
De kérdem én, hogy a fenébe lenne egyenlő egy takarító meg egy multivállalat gazdasági igazgatója mondjuk? Tényleg ennyire hazudni kell az ismerkedés során, hogy persze persze egyenlő a takarító meg az orvos is meg mindenki egyenlő igazából, miért?? Nyilván ha lenne esze, hogy felfogja ezt akkor nem pultos lenne na de akkor is
20, mind2 kb.
Ha ugyan az a kategóriáju nő lenne mellette, akkor egy 0nak érezné magát.
Egy árufelöltő vagy operátor hölgyeménynek nem lehet jó teste amit szeretnék felfedezni?
23
Vagyis ennyire igénytelen vagy párkapcsolati téren? Pfejj...
Levágni, hogy mekkora kamu vagy. Ezt élvezed, hogy noname oldalon valakinek kiadhatod magad?
Szánalmas..
Állandóan ezzel a kérdéssel jössz. Mit kell már beked ennyit bizonygatni a szerinted "igazad"?! Nyugodjál le, könyveld el maganka amit ogndoksz és kész.
De miért kell itt minden második nap hergelni az embereket ezzel?
Amúgy meg,munka kapcsán nincsenek egy szinten,de attól a magánéketben a vállalkozó is egy sz*ros ember...+ A párkapcsolatban egyenértékűek! Ha nem akkor meg ne csodálkozz hogy csak pénzért csináld veled bárki bármit is
Nyugodjál meg, te senkivel nem vagy egyenlő, mindenki alatt vagy😂
Mi van a pizzafutárral? Bedobtad már neki a mai húszast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!