Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem tudja elfogadni ha a magasabb beosztású, okosabb leendő párja nem egy szinten tartja őt és magát?
Felmerült ez a kérdés ismerkedés során és kifejtettem a véleményem , hogy nem tartom magam egyenlőnek mondjuk egy takarítóval vagy egy aktatologató női közalkalmazottal amikor komoly vezetői munkát végzek. Erre benyögte, hogy ő szerinte mindenki egyenlő , mire visszakérdeztem, hogy ő mit is dolgozik és kiderült, hogy pultos. Ez aztán eszkalálódott mikor kifejtettem neki, hogy nyilván az alsóbb osztály egyenlőnek akarja hinni magát és ezt hangoztatja de sose lesz egyenlő egy takarító,pultos, akármi egy komoly emberrel vagy egy orvossal, stb.. ezen meg teljesen kiakadt..
De kérdem én, hogy a fenébe lenne egyenlő egy takarító meg egy multivállalat gazdasági igazgatója mondjuk? Tényleg ennyire hazudni kell az ismerkedés során, hogy persze persze egyenlő a takarító meg az orvos is meg mindenki egyenlő igazából, miért?? Nyilván ha lenne esze, hogy felfogja ezt akkor nem pultos lenne na de akkor is
Butaságot beszélsz, ha hiányszakma lesz a duguláselhárítás (egyébként már most is hiányszakma sok kétkezi munka) akkor meg lesz fizetve búsásan ahogy most is meg van.
Mivel tele van a világ buta és egyszerű emberekkel (akik aztán hajszolják, hogy ők már bizony egyenlőek pl. velem) addig mindig lesz árufetöltő, WC pucoló és a többi mivel többre nem hivatottak és valamiből enniük kell
Megfogtad a lényeget, írni se kellett volna az N betűt, tudtam volna anélkül is :D
Az a nem lényeg babám, hogy mielőtt a földbe raknak mit értél el
Mivel férfi vagyok így vonzanak a nők a természeti adottságok miatt, de ne adja elő nekem, hogy az esze miatt akarom őt vagy az elért dolgai miatt meg, hogy egyenlőek vagyunk
" (egyébként már most is hiányszakma sok kétkezi munka) akkor meg lesz fizetve búsásan ahogy most is meg van."
Kik? Hol? A mentős, tűzoltó pl hol van megfizetve?
Semivek se vagy több, mint más ember.
Nem lenne oka taglalni ezt a dolgot, ő sokat tanult ezért , én sokat tanultam szintén azért amit elértem és sokat is dolgoztam érte és még így is a ranglétra magasabbik fokán helyezkedek el mint ő. Kvázi semmi ilyesmiről nem lenne szó. De nem is tennél fel ilyen kérdést, ha te sem az előzőleg felsorolt alsóbb rendű kasztba tartoznál
Se a tűzoltó se a mentős nem hiányszakma mivel továbbra is betöltik hálásan alacsonyabb fizetésért is. De mellétenném, hogy őket nem nézem le és ne hasonhlítsunk egy árufeltöltőt egy mentős vagy tűzoltóhoz. Plusz alapvetően ezek férfi munkák..
Én bizonyos mértékig egyetértek veled, az viszont felfoghatatlan, hogy ha ennyire lesújtó véleménnyel vagy a tanulatlanabb/egyszerűbb munkát végző emberekről, akkor mi az istenért randizol velük?
Diplomás nőként nekem sem a kedvenceim a finom, operátor úriemberek, de hát hallod, nem is akarom összekötni velük az életemet. Te miért akarsz magad alá választani? Mert lenne két tippem:
- A "szinteden" levő nők messziről kiszagolják a rothadék szexizmusodat.
- Félted a törékeny férfiasságodat egy jól kereső, intelligens nőtől, akit nem tudsz ledominálni.
Nos, melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!