Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szexuális újraelosztás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexuális újraelosztás elkerülhetetlen?

Figyelt kérdés

A modern társadalmi berendezkedés új kihívások elé állítja az emberiséget; ma, amikor már jól láthatóvá és érezhető vált a szexuális forradalom negatív oldala, felvetődik a kérdés: ha a tulajdon és a javak újraelosztása évtizedek óta bevett gyakorlat, akkor miért ne lehetne szexuális újraelosztásról beszélni?

A szabadság és az emberi jogok nevében nem lehet szisztematikusan tönkretenni komplett társadalmi csoportokat, ezért például - miközben a szabadságjogok önmagukban eltörölhetetlenek - az extrém nézeteket a szólásszabadság ellenére is szankcionálni kell, a szabad piac által létrejött monopóliumok visszaszorítása és kontrollálása pedig szintén egységes, jól felfogható társadalmi érdek, és így tovább.

Ha vannak - és elég nagy azoknak a száma, akik szerint vannak - káros trendek, többnyire elfogadott, de összességében destruktív szexuális preferenciák, párválasztási szokások, akkor bizony a szexuális szabadság sem kell, hogy totális és korlátok nélküli legyen, és ebbe a kérdésbe is bele kell nyúlni. Lehet, hogy például a hipergámia és a korlátlan promiszkuitás hosszú távon tönkreteszi a társadalmat.

Felvetődik a szexrobotok kérdése, a társkeresés szabályozása, mint megoldás, a monogámia, az erkölcs helyreállítása, valamint a társkeresésből kiszoruló tömegek integrálása.

Csak a félreértések elkerüléséért: Én nem vagyok incel, és ez a téma ma már messze túlmutat az incelkérdésen, nyugaton mainstream, mindennapi témáról van szó.

[link]

[link]

2022. júl. 19. 15:51
 111/134 anonim ***** válasza:
100%

108-as vagyok

A párkapcsolatban a lemondás és a megelegedes a legnagyobb hiba, amit ember SAJÁT MAGA ellen elkövethet.

Örök eletedre azon kattogni, hogy mennyivel jobb lenne mással vagy akar egyedül azért, mert a párod nem úgy bánik veled, ahogy te szeretnéd…én senkinek nem kívánok ilyen életet.

Mindenkinek joga van az elvárásaihoz. Azt vár el mindenki, amit szeretne. Az legyen az ő problémája, ha nem talál ehhez társat.

De mondjuk olyan kapcsolatban, ahol a no mondjuk arányaiban csinosabb, mint a párja, ott szetvalasztanad őket és mindkettőt a “szintjének” megfelelohoz parositanad?

Vagy egyáltalán ez a szex ujraelosztasa (nem tudtam, hogy osztottak már ilyet korábban is, azt meg pláne nem tudom, hogy kik) érintene a már párkapcsolatban élőket? Szetvalasztanal boldog párokat csak azért, mert szerinted nem illenek össze ?

És mi alapján határozna meg más, hogy hozzam pl ki illik? Ki tudja jobban ezt nálam vagy kinek kene jobban tudnia?

Azt elismerem, hogy sok ember baromira nincs tisztában magával és azzal, hogy mit keres a másikban. De mindenki a saját karán tanul, aki meg azon sem, azon senki nem tud segíteni…

24N

2022. júl. 20. 18:15
 112/134 anonim ***** válasza:
15%

"A párkapcsolatban a lemondás és a megelegedes a legnagyobb hiba, amit ember SAJÁT MAGA ellen elkövethet"

Ferfikent, ha nem vagy lapatallu teglafeju macho, akkor ez nem hiba, hanem teny. Az van, ami jut. Vagy az se.

Amugy tegnap lattam egy malajziai eskuvoi videot a facsen. Ez ilyen csalad altal "ujraelosztos" verzio volt. Mindenki rohogott meg cikizte oket, hogy latszik a fejukon, milyen boldogok. A masik fele meg szidta a csaladot.

[link]

Szoval szerintem az ujraelosztos verzio nem mukodik, mert az a kollektiv erdek elorehelyezese az egyeni erdekkel szemben. A jelenlegi szabados parkapcsolati piac pedig az egyeni erdeket helyezi a kollektiv erdek fole. Valami kozeput kene szerintem. A promiszkuitast (mindket nem eseteben), illetve a Chad-ezest kene adminisztrativ eszkozokkel uldozni.

38F incel

2022. júl. 21. 10:48
 113/134 anonim ***** válasza:
73%

38F incel ahogy mondja és mondja...

[link]

2022. júl. 21. 11:20
 114/134 anonim ***** válasza:
94%

De mi az, hogy üldözni a chad-ezést? Komolyan mondom, nem hiszem el, hogy ilyen emberek vannak.

Tényleg abban látjátok a különbséget a normális férfiak és magatok között, hogy milyen egy kbaszott CSONT az arcotokban?🤣🤣🤣

2022. júl. 21. 12:08
 115/134 anonim ***** válasza:
94%
A legszebb jövőkép számomra az, hogy valami hatalmat kapott, bíráskodó koszvirág kitalálja, hogy a párom éppen beleillik a "Chad" definícióba, és jól megbüntetnek, mert álnok "Chad-ező" vagyok. :) Persze.
2022. júl. 21. 12:56
 116/134 anonim ***** válasza:
82%

"Szetvalasztanal boldog párokat csak azért, mert szerinted nem illenek össze ?"

Mivel elég sok ember él párkapcsolatban, illetve házasságban hamar lámpavason végezné aki ilyesmit tervezne..még akkor is, ha magasrangú politikus az illető, mert azért mindent a közemberek sem nyelnének le, pláne mivel Észak-Koreában vagy Kínában sincs ilyen mértékű jogtiprás...akkor pont Amerika, vagy Európa közepén történne meg..még lázálomnak is kevés.

2022. júl. 21. 13:05
 117/134 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván nem lenne ilyen és nem is lesz, hála az égnek. A keserű egyedülálló emberek száma elég kevés, aki akar és tényleg nem brutal előnytelen külsejű vagy fogyatékos (amikről nem tehet), akkor mindenkinek össze kene, hogy jöjjön egy kapcsolat.
2022. júl. 21. 13:07
 118/134 A kérdező kommentje:
De akkor legalább ne ezt a képmutató hazudozást kéne hallgatni állandóan, mert ez nagyon uncsi és senki nem hiszi el. Akkor igen, legalább a nők is ismerjék el, hogy a szexuális forradalom semmihez nem fogható felszabadító érzést adott nekik, és ettől diadalittasan nem tudnak és nem is akarnak többé erkölcsösen, normálisan élni, az erőszakos bunkók vonzzák őket, csak velük akarnak szexelni, és átlag, normális férfiakkal szóba sem akarnak állni. Ennyi, valami ilyesmivel kéne előállni és színt vallani végre, de sajnos még ehhez is gyávák és/vagy ostobák vagytok.
2022. júl. 21. 13:20
 119/134 anonim ***** válasza:
87%

" nem tudnak és nem is akarnak többé erkölcsösen, normálisan élni, az erőszakos bunkók vonzzák őket, csak velük akarnak szexelni"

Erkölcsösen és normálisan élek, és nem az erőszakos bunkók vonzanak.

Egyéb kérdés?

2022. júl. 21. 13:22
 120/134 anonim ***** válasza:
91%

Nem érted te utolsó proli ostoba szr, hogy nem jön be a nők többségének a bunkó pasi? Tudom, nehéz elhinni, de vannak jóképű ÉS kedves férfiak.

Hagyjuk már ezt a hülyeséget.

Igen, vannak nők, akik betegek és az idióták hoz vonzódnak, de ferfiben is bőven van ilyen, de szerencsére nem ok a többség.

Igen, szabadok lettünk, lettek jogaink, amik eddig csak a férfiaknak voltak. Miért is kene máshogy élnie bárkinek, mint ahogy szeretne?

Vagy az okes, ha egy férfi megdgja a fel világot, de egy no ne tegye már ezt, mert ez milyen már ?

A hozzad hasonló agyhalottaktol megy el a normális nők kedve az ismerkedéstől.

2022. júl. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!