Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 160 cm-es férfinak 180 cm magas barátnője van, akkor minden esetben elkerülhetetlen, hogy a nő teljesen papucsot csináljon belőle?
Van egy 160 cm magas férfi ismerősöm, aztán nagyon ledöbbentem, mikor megláttam, hogy a barátnője egy fejjel magasabb nála. Később az anyjától azt hallottam, hogy rendkívüli módon papucsot csinált belőle. Nem mer neki semmilyen téren ellentmondani, mindig minden úgy van, ahogyan a nő elképzeli. Mondhatni folyamatosan az orránál fogva vezeti. Azt is mondta még, hogy ennek ellenére nagyon-nagyon szereti és nem akarja elveszíteni.
Erről az esetről mi a véleményetek?
Mi köze ennek a magassághoz?
A te életedben semmi izgalmas nincs?
Papucsot nem csinálnak az emberből! Papucsnak születni kell!
Persze a gyenge jellemű pasi, egy erőszakos nő mellett papucs lesz egyébként is! De a nő akár lehet 2 fejjel alacsonyabb akkor is csinálhat valakiből papucsot!
Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.
Nem esik az alma messze a fájától.
A nők lába között van olyan "cucc" amivel nagyon sokat elérnek! :-)
"...minden esetben elkerülhetetlen,...?"
"Van egy ismerősöm..."
Hogy jött ki az egyenletben az egyenlőség?
Nem.
Semmi köze a magasághoz, ez jellem, személyiség kérdése.
Két fejjel alacsonyabb baratnő mellett is papucs lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!